GERÇEĞİ ARATMAYAN DENEME SINAVI

GERÇEĞİ ARATMAYAN DENEME SINAVI

Binlerce öğrencinin geleceğini belirleyecek YGS?ye sayılı günler kala Düzce Uğur Temel Lisesi hazırlıklarına devam ediyor. Uğur Lisesi dün gerçek YGS?yi aratmayacak bir deneme sınavı yaptı.

Düzce?nin  başarılı eğitim kurumlarından olan Düzce Uğur Temel Lisesi öğrencileri YGS provasındaydı. Sınava girecek olan öğrenciler gerçek sınava son bir hafta kala deneme sınavında ter döktü.

YGS (Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı)'ye sayılı günler kalırken, Düzce Uğur Temel Lisesi, YGS adaylarına gerçek sınavı aratmayacak deneme sınavı yaptı. Gerçek YGS ayarında olan deneme sınavı Düzce Üniversitesinde yapılırken, adaylar YGS havasını ve psikolojisini yaşadı.

 

Yapılan deneme sınavı hakkında bilgiler veren Düzce  Uğur Okulları Müdürü Nazmi Kıran, ?Düzce Üniversitesi yetkililerinin takdire şayan destekleriyle üniversitenin Fen Edebiyat fakültesinde gerçek sınavı aratmayacak deneme sınavı yaptık. Bu çocuklar bizlerin geleceği,milletimizin geleceği,bu çocukları en güzel şekilde yetiştirmeli ve en güzel şekilde hayata hazırlamalıyız ? dedi.

Önümüzdeki son hafta 5 gün süreyle her gün öğrencilere deneme sınavı yapılacağını belirten Kıran, bu ve benzeri çalışmaların çocukların sınavlardaki başarıları için çok önemli olduğunun altını çizdi.

YGS?ye katılacak öğrencilerin motivasyonunu sağlamak ve heyecanlarını biraz olsun azaltmalarına yardımcı olarak tecrübe kazandırılmak amacıyla yapılan bu önemli sınavda öğrenciler sınıflarda ter dökerken, veliler de çocuklarını aynı heyecanla dışarıda beklediler.

 

 

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.