EMZİRME KABİNLERİ TAHRİP EDİLDİ

EMZİRME KABİNLERİ TAHRİP EDİLDİ

Düzce?de yeni doğum yapan annelerin çocuk bakımlarında kolaylık olması için Şehrin meydanlarına konulan emzirme kabinleri kendi bilmezlerin hışmına uğradı. Kabinlerin yanında bulunan akülü engelli arabalarını şarj için konuşlan kabloların ucunu kopartan şehir magandaları, kabinlere elektrik veren panolarında kilitlerini açtılar.

 

 

Düzce?de yeni doğum yapan ya da emzikli annelerin şehir hayatında yaşamlarını kolaylaştırmak için konulan Bebek Emzirme Kabinler şehir magandalarının hışmından nasibini aldı. Yeni doğum yapan ya da bebekleri olan annelerin çocuklarının bakımlarını daha kolay yapabilmelerine olanak sağlamak için ve bebeklerin altlarını temizleyebilmek için Düzce?de 3 noktaya konulan Bebek Emzirme Kabinlerinden Merkez Camii önünde bulunan kabin eşkıyaların hışmından nasibini aldı. Kabinlerin yanında bulunan ve akülü arabası olan engellilerin arabalarını şarj edebilmek için konulan elektrik kablolarının uçları kopartıldı. Engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştırması için konulan aparatların kimler tarafından neden kopartıldığı ise büyük muamma.

Yine kabinlerin elektrik aksamını sağlayan elektrik panolarının ise kilitleri açıldı. Açık vaziyette duran elektrik panolarından ise şehir eşkıyalarının ne istediği, neden o kilitlerin açıldığı ise bilinmezliğini koruyor. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.