MİDASIN KULAKLARINA BÜYÜK İLGİ

MİDASIN KULAKLARINA BÜYÜK İLGİ

Düzce Belediyesi Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında Trabzon Devlet Tiyatroları oyuncuları tarafından sahnelenen Midasın Kulakları adlı tiyatro oyunu Düzceli tiyatro sevenlerin beğenisine sunuldu.

Düzce Belediyesi Kültür Merkezinde sahnelenen Midasın Kulakları adlı tiyatro oyununa Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve eşi Gönül Keleş, vali yardımcısı Hasan Bağcı diğer protokol üyeleri izlediler.

Güngör Dilmen?in yazıp yönetmen Oğuz Utku Güneş?in yönettiği oyun seyircilerin büyük ilgisini topladı. Gösterimin sonunda oyuncuların performansı ayakta alkışlandı.

Hiç yoktan iki tanrı gökyüzünde kapışırlar. Güneş Tanrı Apollon ve Keçi Ayaklı Pan. Hangimizin müziği daha üstün diye. Hiç yoktan Kral Midas?ı hakem ilan etmeye karar verirler. Tanrıların yarışında karar merci olarak onurlanacağını sanan Kral Midas, Bir tanrıyı kazandırırken diğerini kaybettirmiş olacağının ayırdına varmaz. Hiç yoktan içine çekildiği bu yarışma Midas?ın hiç yoktan çarpılmasına neden olur. Her şey gibi hiç yoktan olanlar hiç olmayacak sonuçlar doğurur. Oyunu kızıştırmak da bize düşer.?Oyunda, Uğur Keleş, Banu Manioğlu, Duygu Dokgöz, Yavuz Topçuoğlu, Ahmet Uzuner, Taha Mataracı, Gürkan Erarslan ve Elvan Tibukoğlu rol alıyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.