Düzce Üniversitesi hastanesinde Tıp bayramı kutlandı

Düzce Üniversitesi hastanesinde Tıp bayramı kutlandı

Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ve Tıp Fakültesi işbirliğiyle düzenlenen Tıp Bayramı kutlama programı, Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Konferans Salonu?nda gerçekleştirildi. 


Programa; Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İdris Şahin, Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Öner Abidin Balbay, öğretim üyeleri ve sağlık çalışanları katıldı.


Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Öner Abidin Balbay, tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını kutlayarak sözlerine başladı. Sağlık sektöründe çalıştıkları için yoğun bir şekilde mesai harcadıklarını belirten Prof. Dr. Balbay, Üniversite Hastanesinin tüm birimlerindeki sağlık çalışanlarının özveriyle hastalara hizmet ettiğini ifade ederek kendilerine teşekkür etti. Programda duygu ve düşüncelerini dile getiren Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İdris Şahin, tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlayarak sözü Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar?a bıraktı.


Sağlık çalışanlarının Tıp Bayramını gönülden kutladığını ifade ederek konuşmasına başlayan Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, ?Üniversite Hastanemizden Tıp Fakültemize, hekimlerimizden hemşirelerimize, yardımcı sağlık personelimizden temizlik personelimize, güvenlik görevlilerimizden yemek hizmeti veren personelimize varana kadar büyük bir uyum ve güven içerisinde çalışıyoruz? şeklinde konuştu.


Düzce Üniversitesi Hastanesinde önemli çalışmaların ve güzel gelişmelerin yaşandığını belirten Prof. Dr. Çakar, bu gelişmelerin, çalışanların memnuniyetini ve motivasyonunu yükselterek devam etmesi temennisinde bulundu. Bölgeye büyük sağlık hizmeti verdiklerini dile getiren Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, sağlık çalışanlarına emeklerinden dolayı teşekkür ederek meslek hayatlarında başarılar diledi.


Açılış konuşmalarının sonrasında, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi öğretim üyeleri tarafından icra edilen müzik dinletisine geçildi. Piyanoda Yrd. Doç. Dr. Ayşe Kaptan, yan flütte Öğr. Gör. Eda Özdiş?in sergilediği başarılı müzikal performans, katılımcılar tarafından yoğun ilgi ve beğeniyle takip edildi.


14 Mart Tıp Bayramı kutlama programı, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar tarafından Yrd. Doç. Dr. Ayşe Kaptan ve Öğr. Gör. Eda Özdiş?e teşekkür belgelerinin takdim edilmesiyle sona erdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.