Bilgi yarışmasında final okulları belli oldu

Bilgi yarışmasında final okulları belli oldu

Düzce Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen Merkez Ortaokullar arası Genel Kültür ve Bilgi Yarışmasında sona gelindi. 


Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü organizasyonu ile yapılan ve geleneksel hale getirilen Genel Kültür ve Bilgi yarışması için finalde yarışacak okullar belli oldu. Son yarı final karşılaşması 19 Mayıs, Mustafa kemal ve TOKİ Mehmet Akif Ersoy ortaokulu arasında geçti. Mustafa Kemal ortaokulu ve TOKİ Mehmet Akif Ersoy 20 soru sonunda berabere kaldı.

Yedek sorulara kalınan yarışmada beraberlik yine bozulmayınca yarışma şartnamesi gereği kura çekildi. Kurada Mustafa Kemal ortaokulu çıktı. Buna göre 2017 yılı bilgi yarışması final karşılaşmasında 1.'lik için yarışacak okullar Hürriyet ortaokulu, Zahit Kevseri ortaokulu ve Mustafa Kemal ortaokulu oldu. Bİlgi yarışmasında Düzce belediyesince dereceye giren okullara plaket, öğrencilere hediye çeki ve çeşitli hediyeler verilecek. Final tarihi önümüzdeki günlerde belirlenerek okullara bildirilecek.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.