Kardeş okul projesi imzalandı

Kardeş okul projesi imzalandı

Düzce Valiliği tarafından 2016-2017 eğitim-öğretim yılında başlatılan ve 3 yıl sürecek olan ?Kardeş Okul Projesi? kapsamında ilçe dahilinde bulunan okul müdürlükleri arasında protokoller kaymakamlık nezdinde imzalanarak uygulamaya konuldu. 


Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, 'Kardeş Okul Projesinin' çok önemli olduğunu belirterek, ?Sayın Valimizin çok önem verdiği bir projeyi başlatıyoruz. Burada en önemli konu okullarımızın arasındaki bilgi alış verişidir.

Kardeş Okul Projesiyle okullar örf-âdet, yaşam tarzı, bilgi, deneyimler ve eğitim adına her şeyi karşılıklı paylaşacaklar ve güzel uygulama örneklerini uhdelerine dâhil etme şansı bulacaklar. Bununla birlikte çocuklarımızın kültür hazinesi daha da genişleyecek. Öğrencilerimiz arasında kardeşlik duygusunu geliştirmek istiyoruz. Tüm bu anlattıklarım siz değerli okul müdürlerimiz ve öğretmenlerimiz vasıtası ile olacak.

Öğrencilerimizin millî ve kardeşlik duygularını artırmak için bu çalışmayı başlattık. Sizlerin katkısıyla ilçemizin Türkiye ölçeğindeki eğitim başarısına bunu da ekleyeceğiz. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum? dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.