AK PARTİ DESTEK TURUNDA

AK PARTİ DESTEK TURUNDA

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ve İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce?de referandum çalışmaları kapsamında STK ziyaretleri gerçekleştirerek destek istediler.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Merkez İlçe Başkanı Hakan Kuşçuoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Sivil Toplum Kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştirdi.

16 Nisanda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumu öncesinde AK Parti Düzce teşkilatları saha çalışmalarını sürdürüyor. Destek ziyaretleri kapsamında ilk olarak Muradiye Vakfına giden İl Başkanı Keskin,  Vakıf Başkanı Mustafa Aydem ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü.

 

 

 Keskin ve beraberindeki heyet, vakfın yeni yaptığı yurt binasını gezdi. Keskin, Muradiye Vakfının çalışmalarının örnek olduğunu belirterek, çalışmalarında başarılar diledi.

AK Parti heyeti ardından Düzce Kafkas Kültür Derneğine geçerek Dernek Başkanı Tarık Acaroğlu ve üyelerinden referandumda destek istedi. Kafkas Kültür Derneği ziyaretine AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir de katıldı.

Keşir ve  Keskin?in son durağı ise Düzce Ordulular Derneği oldu. Dernek Başkanı Sezai Tunçel tarafından karşılanan Keskin, ? Kültür anlamında Ordulular büyük bir yer teşkil ediyor. Düzce 72 milletin kardeşçe yaşadığı güzel örneklerden bir tanesidir. Bu anlamda tüm Ordululara ve derneğine teşekkür ediyorum. Türkiye?nin diğer illerine de örnek oluyorsunuz. 16 Nisanda da sizlerden destek bekliyoruz. Ekip arkadaşlarımızla birlikte toplumun her kesimine ulaşmak istiyoruz? dedi.

AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ise 16 Nisanda normal bir seçim yapılmadığını memleketin bekasının oylandığını belirtti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.