PROMOSYONDAN SONRA BİR TALEPLERİ DAHA VAR

PROMOSYONDAN SONRA BİR TALEPLERİ DAHA VAR

Emeklilerin promosyondan sonra bir beklentisi daha var. Tüm İşçi Emeklileri Dul Ve Yetimleri Derneği Düzce Şube Başkanı Feridun Alganoğlu, sağlıkta katkı payının emeklilere büyük yük getirdiğini söyleyerek kaldırılmasını istedi.

 

 

Alganoğlu, ?Geçtiğimiz aylarda emeklimizin heyecanla beklediği  promosyon  beklentisi   Çalışma  ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Sosyal Güvenlik Kurumu Bürokratlarımızın bu ana kadar yapmış oldukları gayretli ve insani  çalışmalarının sonucunda emeklilerimize bankalar tarafından ödenmeye başlamıştır.? Diyerek emekliler olarak başka bir beklentilerini iletti.

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve  Yetimleri  Derneği  olarak uzun zamandır her platformda dile getirdikleri, sağlıkta katkı payı konusunda bir talepte bulunan Alganoğlu, katkı payının emeklinin dar ve kısıtlı bütçesine büyük bir yük getirdiğini söyleyerek, ?  Zaten sağlık hizmetine yaşlı vatandaşlar olarak daha çok ihtiyacı duyulmakta, her ayki maaşından kesilen kesintiler en az 75-100 TL gibi katkı payı içermektedir. Emeklinin bu mağduriyetini çok iyi bilen bu kesintileri kaldırmaya tam yetkili olan Çalışma Bakanlığı ve Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı tarafından bu konuyu ele alarak gündeme getirmeleri emekli camiamızı ziyadesiyle memnun edecek ve sevindirecektir.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.