Başbakan Yıldırım'dan 25 eski bakanla referandum buluşması

Başbakan Yıldırım'dan 25 eski bakanla referandum buluşması

Geçtiğimiz hafta milletvekilleriyle kahvaltıda bir araya gelerek referandum sürecini değerlendiren Başbakan Binali Yıldırım dün de AK Parti hükümetlerinde görev almış eski bakanlarla kahvaltıda buluştu.

Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı?nın düzenlediği toplantıya, eski TBMM başkanlarından Cemil Çiçek, Bülent Arınç ve Mehmet Ali Şahin, eski başbakan yardımcılarından Beşir Atalay ve Yalçın Akdoğan, eski bakanlar Abdülkadir Aksu, Muammer Güler, Efkan Âlâ, Sadullah Ergin, Vecdi Gönül, Taner Yıldız, Hüseyin Çelik, Nimet Baş, Zafer Çağlayan, Mustafa Elitaş, Kürşat Tüzmen, Nihat Ergün, Ali Coşkun, Fatma Şahin, Selma Aliye Kavaf, Ayşenur İslam, Volkan Bozkır, Suat Kılıç, Atilla Koç, Erdoğan Bayraktar, Fatma Güldemet Sarı, İdris Güllüce, İmdat Sütlüoğlu, Mustafa Demir, Osman Pepe ve Faruk Nafiz Özak gibi isimler katıldı. Toplantıda, AK Parti hükümetleri döneminde görev almış bakanlarla halk oylaması çalışmaları masaya yatırıldı. Toplantı çıkışında açıklama yapan eski Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin, toplantının çok faydalı geçtiğini, eski çalışma arkadaşlarıyla halk oylaması konusunda bilgi alışverişi yaptıklarını söyledi.

GÜL VE DAVUTOĞLU TOPLANTIYA KATILMADI

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eski başbakan Ahmet Davutoğlu ise davet edilmelerine rağmen toplantıya katılmadı. Gül ile Davutoğlu, geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanı Erdoğan?ın davetine de yurtdışında oldukları gerekçesiyle katılmamıştı. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.