DÜZCE TAKIMA SAHİP ÇIKMALI

DÜZCE TAKIMA SAHİP ÇIKMALI

Düzcespor Teknik Direktörü Mehmet Öztürk, Düzcespor oyuncularında özgüven eksikliği olduğunu söyledi, takımın başarılı olması için futbolculara sahip çıkılmasını istedi.

Düzcespor haftalık olağan basın toplantısında Basın Sözcüsü Taner Met, Sportif Direktör Habib Şenol Yılmaz ve Teknik Direktör Mehmet Öztürk basının karşısına çıktı.

 

 

Basın Sözcüsü Taner Met açılış konuşmasını yaptı, Düzcespor?un uzun süredir yaşadığı düşüşten söz etti.

Met, ?son 7 haftaya girdik. Uzun süredir maalesef bir düşüş yaşıyoruz, galibiyetle buluşamadık. En son oynanan Tire maçında gerçekten tek kale top oynadık. Pozisyona girdik ama yine 90. dakikada penaltı golüyle mağlup olduk.? Dedi.

Tire maçını değerlendiren Teknik Direktör Mehmet Öztürk ise, Tirespor?u daha önceden tanıması dolayısıyla galip gelmek için bütün tedbirleri aldıklarını söylerken, takımın üstün oynadığını an özgüven eksikliği sebebiyle futbolcuların kaybettiğini vurguladı.

Öztürk, ? Karşı karşıya kaldığımız 3 pozisyonumuz var gol olmadı. Oyunun genelinde iyiydik. Özellikle Mert, Düzcespor?un bu sene iyi bir savunma oyuncusu kazandığını düşünüyorum. Oynanan oyundan memnunum eksik olan tek şey goldü. Bu bundan sonra da atamayacağımız demek değil. Biz her takımı içeride ve dışarıda yenebiliriz. Bundan sonra benim istediğimi hep birlikte oyunculara özgüvenlerini geri kazandırmak. Teknik ekip elinden geleni yapıyor, ancak burada iş basına ve taraftara düşüyor, eleştirin ancak yapılan iyi şeyleri de paylaşın. Taraftarın bu oyuncuları kucaklamasını istiyorum. Şehir bir araya gelirse her şeyi başarabiliriz. Saha içinde bir sinir harbi var, oyuncuların onu kaldırabilmesi gerekiyor.? Şeklinde konuştu.

Öztürk konuşmasının sonunda başarı gelmesi için herkesin takıma sahip çıkması gerektiğini söyledi ve basın mensuplarının sorularını cevapladı.

 

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.