TANAL İDDİALARI SORDU

TANAL İDDİALARI SORDU

CHP İstanbul Milletvekili Avukat Mahmut Tanal halkın can güvenliğini tehdit eden bir konuya dikkat çekti. Tanal, Düzce-Sapanca otoyolunun Akyazı mevkiinde özellikle lüks marka otomobillere çevreden ateş edildiği iddiasının doğru olup olmadığını, doğru ise kaç ihbar alındığını sordu.

Anayasanın 2. ve 5. Maddelerinde, Devletin kişilerin ve toplumun refah, huzur ve mutluluğunu sağlamak; kişinin temel hak ve hürriyetlerini sınırlayan engelleri kaldırmakla görevli olduğunu söyleyen Tanal, ? Anayasamızın 23.maddesinde seyahat hürriyeti düzenlenmiştir. Herkes güvenle seyahat etme hakkında sahiptir. Ancak Düzce-Sapanca otoyolunun Akyazı mevkiinde araçlara ateş edildiği iddiası bile kişilerin temel hak ve hürriyetini açıkça ihlal etmektedir.? Dedi.

Konuya ilişkin soru önergesi verdiğini söyleyen Tanal, ? Soru önergemizde bu iddianın doğru olup olmadığını, iddia doğru ise kaç ihbar alındığını, adi bir suç mu siyasi bir suç mu olduğunu, can kaybının yaşanıp yaşanmadığını, bölgede tedbir alınıp alınmadığını, denetleme yapılıp yapılmadığını sorduk. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini ciddi bir şekilde tehdit eden bu iddianın takipçisi olacağız.? Şeklinde açıklamalarında bulundu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.