Korkmaz, Kaynaşlı?da Evet Turuna Çıktı

Korkmaz, Kaynaşlı?da Evet Turuna Çıktı

AK Parti Düzce eski Milletvekili İbrahim Korkmaz, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatmak için ilçe ilçe geziyor. Korkmaz, Kaynaşlı ilçesinde fabrika ve esnaf ziyaretleri yaparak 16 Nisanda Kaynaşlı ilçesinden evet desteği istedi.

 

AK Parti Düzce Seçim Koordinasyon Merkezinin ilk defa bu Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumunda eski milletvekilleri ve il başkanlarını hatip olarak sahada olmasını istemesi üzerine AK Parti Düzce eski Milletvekili İbrahim Korkmaz, çalışmalarına başladı. Yığılca ilçesinden sonra Kaynaşlı ilçesinde de referandum desteği arayan Korkmaz, vatandaşlarla bir araya geldi. Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte esnaf ve fabrika ziyaretlerinde AK Parti heyetine büyük teveccüh gösterildi. 

Simge Otomotiv, MNG Kargo gibi firmaların yanı sıra esnafları da ziyaret eden AK Parti Düzce eski Milletvekili İbrahim Korkmaz, ? Avrupa ve Avrupa gibi düşünenler, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini istemez. Çünkü yönetim şekli değişmesi ile birlikte Türkiye?ye karşı yaptıkları istismarların önüne geçilecek. Bundan sonraki süreçte artık liderlere bağlı değil sisteme bağlı yönetimler oluşacak. 1980 darbesi öncesinde Mecliste 124 tur Cumhurbaşkanı seçimi yapılmasına rağmen Meclisin karar alamadı. Bu sistem değişikliği ile beraber siyasete müdahale gücü yalnızca millette olacak ve vesayetin önüne set çekilecek? ifadelerinde bulundu. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.