İKİ KUTLAMA BİR ARADA

İKİ KUTLAMA BİR ARADA

14 Mart Tıp Bayramı ve 18 Mart Çanakkale zaferi unutulmadı, gecikmeli olarak kutlanan bu özel günler için düzenlenen yemekte  protokol, sağlık yöneticileri ve çalışanları bir araya geldi

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık çalışanları ve yöneticileri akşam yemeğinde bir araya geldi. Pelemir otelde gerçekleştirilen yemeğe Vali Zülkif Dağlı, vali yardımcısı Hasan Bağcı, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri İbrahim Özcan, Daire müdürleri, muhtarlar, STK temsilcileri, sağlık çalışanları ve aileleri katıldı.

 

 

Gecede 18 Mart Çanakkale Zaferi de unutulmadı şiir dinletisi ve Çanakkale destanını anlatan tiyatro gösterisi sergilendi.

Gecenin açılış konuşmasını yapan İl sağlık müdürü Mustafa Özyörük, sağlık müdürlüğünün kapısının bütün sağlık çalışanlarına ve tüm vatandaşlara açık olduğunu belirtti,  Düzce?de ağlık alanında çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Sağlık açısından Düzce?nin çok kötü olmadığını belirten Vali Zülfik Dağlı, ? sağlıkla ilgili insan kaynağımız çok güçlü? derken, insan kaynağı açısından ilin iyi bir potansiyeli bulunduğunu söyledi.

Dağlı, ? sağlık açısından ilimizdeki genel duruma baktığımız zaman durumumuzun çok kötü olmadığını ben belirtmek istiyorum. İyi haldeyiz. Burada önemli olan, mutlaka fiziki olarak eksikliklerimiz var. Yeni yapılan bölümler var, yeni yapmaya çalıştığımız yerler var, yetiştirmeye çalıştığımız hastaneler var, sağlık tesisleri var, eksiklerimiz var gördüğümüz gibi ancak bizim artımız, bizim burada sağlıkla ilgili insan kaynağımız çok güçlü, çok özverili gerçekten çok çalışkan. Fiziki imkânları biz bir şekilde aşabiliriz ama insani ve çalışmadan meydana gelen personelden meydana gelen orunları aşmamız her zaman zor olur. Bizim şuanda ki artılarımızda insan kaynağı anlamında sağlık kesiminde Düzce ilimizde gerçekten iyi bir potansiyelin bulunuyor olması? dedi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından sağlık çalışanlarına plaket takdim edildi, gecenin sonunda Çanakkale Destanını anlatan tiyatro oyunu sergilendi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.