ÖZDAĞ?A SOĞUK DUŞ!

ÖZDAĞ?A SOĞUK DUŞ!

Bolu'da referandum çalışmaları kapsamında yerel bir gazeteye ziyarette bulunan Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, bina önünde toplanan 40 kişilik ülkücü grup tarafından protesto edildi.

Bu sabah Bolu?ya gelen Ümit Özdağ, yaklaşık 40 araçlık konvoyla kent merkezine geldi,  Yukarı Çarşı'da bulunan esnafları ziyaret etti. Özdağ, İzzet Baysal'ın kurduğu kendi adını taşıyan vakfı ziyaret ettikten sonra, İzzet Baysal Caddesi üzerindeki yerel gazeteye ziyarette bulundu. Bu sırada ortalık karıştı,  slogan atarak bina önüne gelen 40 kişilik ülkücü grup protestoda bulundu.

Polis ekipleri bina önünde önlem alırken,  'Hareketin lideri Devlet Bahçeli' sloganı atan grubun dağılmasını istedi. Grup, polisin uyarısı üzerine ülkücü yemini ettikten sonra bina önünden ayrılıp, sloganlar eşliğinde 'Gazoz olma efsane ol' yazılı pankart asılan MHP İl Başkanlığı önüne yürüdü.

Protestocu grubu yatıştırmak isteyen MHP İl Başkanı Adem Evcil'in açıklamalarından sonra grup dağıldı.

Ümit Özdağ ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Geçen referandumda teröristlerle, casuslarla birlikte 'evet' kampanyası yapan kimdi? Recep Tayyip Erdoğan mı, Ümit Özdağ mı? Bir terör örgütünün terör örgütü olduğunu anlamak için 12 senenin geçmesini bekleyen ve 12 senenin sonunda onun terör ve casusluk örgütü olduğunu anlayan bir kişinin Türkiye'ye verecek neyi var? Kendisi bile dayanamadı 'Özür dilerim' dedi. Niye, çünkü 12 sene anlamamış. Üstelik söylenilmesine ve önüne devlet belgelerinin konulmasına rağmen" şeklinde konuştu.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.