HER ŞEYİ DEVLETTEN BEKLİYORUZ!

HER ŞEYİ DEVLETTEN BEKLİYORUZ!

Bazen her şeyi devletten beklememek gerektiğini dile getiriyoruz ancak ne yazık ki söylediğimizi uygulayamıyoruz. Tıpkı Büyük caminin önünde yaşanan çöp rezaleti gibi. Her şeyi devletten bekleyen bazı vatandaşlar 10 metre ötesindeki pet şişe konteynırı yerine yeşil alanları çöplük olarak kullanıyor.

Düzce Belediyesi, insan sirkülasyonun yoğun olarak yaşandığı bazı bölgelere modern pet şişe dönüşüm konteynırı koydu. Her gün yüzlerce insanın soluklanmak için mola verdiği merkez Büyük Cami önünde de çevre kirliliği yaşanmaması amacıyla aynı konteynırlardan konuldu. Bu hizmet gayet normal ancak normal olmayan bazı vatandaşların o konteynır yerine halkın oturduğu yeşil alanları tercih ederek ellerindeki pet şişeleri yerlere atmaları.

Bazen her şeyi devletten beklememek gerektiğini, eğitim şart gibi cümlelerle dile getiriyoruz ancak, belediyenin çevreyi temiz tutmak için yaptığı bu hizmeti kullanmaya üşeniyoruz. Sadece 10 metre ötedeki konteynır yerine elimizdeki pet şişe ve çöpleri oturduğumuz, nefes aldığımız alanlara atarak çevreyi kirletmeyi hep birlikte beceriyoruz.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.