BAŞKAN YAŞLILARI EVİNDE ZİYARET ETTİ

BAŞKAN YAŞLILARI EVİNDE ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanı Mehmet Keleş, yaşlılara saygı haftası kapsamında Kasap Köyü?nde yaşayan Necati-Muazzez Zengin çiftini evlerinde ziyaret etti.

Düzce Belediyesi tarafından ?18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası? kapsamında düzenlenen etkinlikler devam ederken,  Belediye Başkanı Mehmet Keleş de etkinlikler kapsamında ev ziyaretleri yaptı.

Başkan Keleş Kasap köyünde yaşayan Necati ve Muazzez Zengin çiftinin evine misafir oldu. Düzce Belediyesi Evde Sağlık ve Bakım hizmetlerinden yararlanan aile Belediye Başkanı Mehmet Keleş?in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

87 yaşında olan diyaliz hastası ve aynı zamanda görme engelli olan Necati Zengin Başkan Keleş?e teşekkür ederken eşini bir an olsun yalnız bırakmayan 80 yaşındaki Muazzez Zengin de evlerine kadar getirilen hizmet için Düzce Belediyesine teşekkür etti. Zengin ailesi üye oldukları Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünün hizmetlerinden yararlanıyor. Bu hizmetler arasında ev temizliği, yemek servisi, kişisel bakım gibi uygulamalar yer alıyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.