ARAP TURİSTLER AKÇAKOCA'DA AĞIRLANDI

 ARAP TURİSTLER AKÇAKOCA'DA AĞIRLANDI

 Ortadoğu Turizm fuarı METEX'e katılan Akçakoca Arap turistleri ağırlayarak 110 kişilik bir grup Akçakoca'da misafir edildi. Gelen misafirlere eşlik eden AK Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz İHA muhabirine açıklamada bulundu.

İbrahim Korkmaz, Akçakoca'da Turizm İlçe Müdürlüğünün olmamasına karşın yaptığı açıklamada, şahsen İlçe Turizm Müdürlüğünün olması kanaatinde olduğunu belirterek "Turizm İlçe müdürlüğünün olup olmaması meselesi teknik bir mesele bunun önündeki engeller nelerdir teknik olarak bilmiyorum. Bu sadece ihmalden dolayı olmaması şu ana kadar bunun gereği neyse bunun gereğini hemen yaparız. Çünkü Akçakoca Düzce'nin Turizm açısından potansiyeli en çok olan bir yer. Özellikle Arap Turizmi olarak yaptığımız çalışmaları siz biliyorsunuz. Bu nedenle Akçakoca'da Turizm Müdürlüğünün bence olması gerekir. Şu ana kadar niye olmamış bilmiyorum. Akçakoca Turizm pastasından gerekli payı alamamasından kaynaklanıyor olabilir. Turizm İlçe Müdürlüğü olması bir ihtiyaçtır olması gerekir çünkü bundan sonra burada turizm potansiyeli artacaktır" diye konuştu.
Akçakoca'nın Arap turizmi yönünden önemli bir yer olduğunu vurgulayan Korkmaz "Akçakoca'nın doğası mükemmel denizi var mükemmel bir yer Arap Turizmini yaymamız için sadece bizim yapmamız yeterli değil. Turizm işletmecilerini ve halkında bu konuda duyarlı olması gerekiyor. Halkın yapması gereken buraya gelen turistlere güven vermek onlara güler yüzle davranmak ve onlarla dost olmaktır. Bunu Akçakoca halkı yapabilir. Bunu yapmaya alışkanlık hale getirmek için hızlı çalışmaya ihtiyacımız var. Akçakoca halkı inşallah Arap turizminden yüksek bir pay alacaktır. Almaması için hiç bir sebep yok. Mesela Yalova alıyor neden Akçakoca almasın aranılan her şey var en azından doğal bir klimaya sahip bir doğamız var" diye konuştu.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.