SERTİFİKALAR EMNİYET MÜDÜRÜNDEN

SERTİFİKALAR EMNİYET MÜDÜRÜNDEN

İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, 1453 Atılgan Spor Kulübü karatecilerinin kuşat törenine katıldı. Deniz özellikle küçük sporculara kuşak sertifikalarını verirken onlar gibi selam verdi, minik sporculara gösterdiği ilgi ve yaptığı esprilerle sporcuların önlünü fethetti.

Düzce?nin başarılı spor kulüplerinden biri olan  1453 Atılgan Spor Kulübünde kabiliyetli ve tecrübeli bir kadro ile geleceğin şampiyonları yetiştiriliyor.

Kulüp Başkanı Ayşegül Ödemiş ve Kulüp Antrenörü Gökhan Ödemiş,velilerin de özverili katkıları ile başarılı sporcular yetiştirmek için çaba sarf ediyorlar.

Dün akşam 1453 Atılgan spor kulübünde kuşak sertifika töreni vardı. Sporcular arasında emniyet mensuplarının da çocukları olunca kuşak töreninin önemli konuğu İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz oldu.

Özellikle küçük sporcularla yakından ilgilenen Deniz, samimi ve esprili davranışlarıyla sporcuların gönlünü fethetti.

Sporcuların kısa gösterilerinin ardından kuşak sertifikalarını veren Deniz?in onlar gibi selam vermesi salonda neşeli anlar yaşanmasını sağladı. Deniz, hem kulüp yetkililerini, hem de aileler ve sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Farabi Anadolu Lisesi Müdürü Dursun Ali Yavuzyiğit ve emniyet mensuplarının sporculara kuşak sertifikalarını takdim etmesinin ardından program sona erdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.