GENÇLERBİRLİĞİ VOLEYBOL OKULU AÇTI

GENÇLERBİRLİĞİ VOLEYBOL OKULU AÇTI

Futbol dalında faaliyet gösteren Düzce Gençlerbirliği Spor Kulübü Voleybol Okulu açıyor. Filede sultanlar ve efeler yetiştirilmesi hedeflenen Voleybol Okulu için kayıtlar başladı. 2017 kasım ayından itibaren bay-bayan takımları seçilerek amatör branşlarda takımlar oluşturulacak.

Uzun yıllardır futbol kulübü olarak faaliyetlerini sürdüren Gençlerbirliği yeni bir spor dalında boy göstermeye hazırlanıyor. Bugün kulüp tarafından düzenlenen kahvaltılı toplantıda Voleybol Okulunun açıldığı duyurulurken, Kulüp Başkanı Nuh Yüksel, her grup ve yaş kategorilerine göre 14 sporcudan oluşturulacak takımlarla birlikte Voleybol Okulunun 1 Nisan?dan itibaren eğitimlere başlayacağını bildirdi.

Voleybol İl Temsilcisi Erdal Bostancı  eski sporcusu oldu Gençlerbirliği Spor Kulübünün voleybolda tekrara faaliyete geçmesini memnunlukla karşıladığını söylerken, Düzce?de en çok eksikliği çekilen konunun alt yapı eksikliği olduğuna dikkat çekti.

Gençlerbirliği SK Voleybol Şube Başkanı Murat Akçan ise okullarda çalışmalar yaptıklarını söyledi, voleybol antrenmanları ve maçları için kalıcı konutlardaki spor salonunu kullanacaklarını belirtti.

Düzce Gençler Birliği SK Voleybol Okulu tarafından kış ve yaz dönemindeki başarılı sporcular tespit edilerek alt yapıya alınacak ve lisanslı sporcu olacaklar. Tamamen akademik eğitimciler tarafından kurs verilecek Voleybol Okulunun amacı,  06-17 yaş arası çocuklar ve gençlerin topluma faydalı birey olarak yetiştirilmesine katkıda bulunmak, genç sporcuların, bedensel, zihinsel, psikolojik ve sosyal gelişimlerini sağlamak.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.