HATALI PARKA GEÇİT YOK!

HATALI PARKA GEÇİT YOK!

Trafik ekipleri, hatalı park yapan sürücülere göz açtırmıyor. Havaların ısınmasıyla birlikte trafikte artan araç sayısı ve sıkışan trafik için harekete geçen Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, hatalı park eden araçları çekici yardımı ile kaldırıyor.

Düzce;?de havaların ısınmasıyla birlikte trafiğe çıkan araç sayısında ciddi artış yaşanıyor. Artan araç sayısına bağlı olarak ta trafikte ciddi sıkışmalar yaşanıyor.

Özellikle hafta sonu şehir içinde bir noktadan bir noktaya gidiş dakikalarca zaman alabiliyor. Üzerine bilinçsizce park edilen araçlarda eklenince Düzce şehir içi trafiği içinden çıkılmaz bir hal alıyor.

Bu durumun önüne geçmeye çalışan Düzce Emniyet Müdürlüğü Trafik ve Tescil Denetleme Şubesi ekipleri uygulamaları ve denetimlerini artırdı.

Yapılan uygulamalar kapsamında özellikle İstanbul Caddesi üzerindeki hatalı parklara izin vermeyen ekipler, trafiği açmak için zaman zaman çekici  yardımı da alıyor.

Düzce trafiğini taşıyan İstanbul Caddesi üzerinde her 15 dakikada bir ekipler denetim yaparken trafiğin sıkışmasına ve sürücülerin isyan etmesine neden olan araçlar, ekipler tarafından çekilerek trafik sorunu en aza indirilmeye çalışılıyor.     


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.