MUNCURLU EL ATILMAYI BEKLİYOR

MUNCURLU EL ATILMAYI BEKLİYOR

Rehabilitasyon merkezi olacağı bildirilen Muncurlu Hastanesi eğer biraz daha vakit geçirilirse elden gidecek. Hastanenin bahçesindeki perişanlık çevredeki vatandaşları da rahatsız ederken, binanın daha fazla harap olup da bakım ihtiyacı ortaya çıkmadan bir an önce el atılması bekleniyor.

Atatürk Devlet Hastanesinin yeni binasına taşınmasının ardından boşaltılan Muncurlu binasının atıl duruma gelmeden değerlendirilmesi gerektiği bir çok kez yerel basında gündeme geldi. Düzce?de bir çok kamu binasının ilgisizlik ve değerlendirilmemesi yüzünden atıl durumda kaldığı bilinirken, Muncurlu hastanesinin de aynı akıbete uğrayarak ziyan olmaması için bir an önce harekete geçilmesi gerektiği dillendirildi.

Siyasiler Muncurlu hastanesinin rehabilitasyon merkezi olması konusunda girişimlerin sonlandığını ve en kısa sürede harekete geçeceğini açıkladı, ancak binanın ve çevresinin durumu, vakit geçirilmeden bir an önce adım atılması gerektiğini gösterdi. Vatandaşların şikayeti üzerine Muncurlu hastanesini ziyaret ettik ve bakın neler gördük.

Hastanenin bahçesi çöp yuvası haline gelirken, yabani otlar ise almış başını gidiyor. Çevredeki vatandaşların iddiasına göre ise oturma gruplarının bulunduğu ağaçlık alanı ise kendini bilmez bazı kişiler farklı amaçlarla kullanıyor. Hastanenin bahçesindeki banklar kırılıp dökülürken, yıkık bir ağaç ise bahçenin perişanlığını en iyi şekilde gözler önüne seriyor.

Muncurlu hastanesinde edindiğimiz izlenimler, siyasilerin yaptığı açıklamaların daha fazla sözde kalmaması ve acil olarak harekete geçilmesi gerektiğini ortaya çıkartırken, bugüne kadar beklediği hizmetlere hep geç kavuşan  Düzce?nin bu kez elindekini heba etmeden daha hızlı harekete geçmesi bekleniyor.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.