SANDIK NAMUSTUR

SANDIK NAMUSTUR

Akparti tarafından düzenlenen sandık müşahitleri toplantısı oldukça kalabalık bir katılım ile gerçekleştirildi.

 Bilim sanayi ve teknoloji bakanı Faruk özlü ,Düzce milletvekili Ayşe Kesir,Düzce belediye başkanı Mehmet Keleş,Akparti İl başkanı Hikmet Keskin ve kalabalık bir Akparti üyeleri ve sandık müşahitlerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Toplantıda ilk konuşmaları yapan Belediye başkanı Mehmet Keleş ve Akparti il başkanı Hikmet Keskin referandum ile ilgili görüşlerini katılımcılar ile paylaştılar.

            Bilim Sanayi ve teknoloji bakanı Faruk Özlü öncelikle bu güne nasıl gelindiğinden bahsederek ?tüm partiler sivil anayasa yapacağız dediler,5 yada 6 yıldır yeni anayasa konuşuluyor, Önce komisyon kuruldu bu komisyona tüm partiler oy verdiler,sonrasında anlaşmazlık oldu ve komisyon çalışamaz hale geldi..Bu arada Sayın Bahçeli madem anlaşamıyoruz halkı soralım dedi.Bahçelinin bu isteği üzerine anayasa değişikliği ile ilgili olarak çalışmalar yeniden başladı..Bu gün için anayasanın değişikliği bizce en iyi halidir.?dedi.

            Bilim Sanayi Teknoloji Bakanı Faruk Özlü   Bu referanduma sunulacak anayasa değişikliğinde 18 madde var  ve tek itiraz edilen yer ise tek adamlık,ve tek adama bu kadar yetki verilmesinin doğru olup olmadığı dr diyerek sözlerini bitirdi.

            Akparti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ise konuşmasının büyük bölümünü 15 temmuz akşamında yaşananlara meclise yapılan bombalı saldırıya ayırdı.

            18 temmuz akşamı yaşadıklarını,arkadaşları ile görüş alış verişinde bulunduklarını meclisi açtıktan sonra bu kez meclis başkanı aracılığıyla kamu oyuna mesajlarını vermeye başladıklarını darbecilerin ise meclisin çalışmaya başlaması ile birlikte paniğe kapılarak yada intikam hırsı ile meclisi 2 kez bombaladıklarını söyledi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.