VATANDAŞ KALDIRILSIN DEMİŞTİ?

VATANDAŞ KALDIRILSIN DEMİŞTİ?

Geçtiğimiz günlerde Kalıcı Konutlar 3. bölge?de bulunan Hicret Cami?nin çeşmesinin yıllardır pislik içinde olduğunu bir kez daha gündeme getirmiştik, hemen ardından çeşmenin içi temizlendi. Ancak kirlilikle baş edilemeyeceği anlaşılmış olacak ki kullanılmayan çeşmenin üstü toprakla kapatılarak tamamen yok edildi.

Kalıcı Konutlar 3 bölgede bulunan Hicret Cami çeşmesini görüntüleyen vatandaşlar, yaklaşık  4 yıldır harap durumda olan çeşmenin temizlenmesini istemiş, çöplük olarak kullanılan çeşmenin mikrop yuvası haline geldiğini belirtmişti. Haberimizin ardından belediye çeşmeye el attı ve çöpler temizlendi.

Kalıcı konutlarda en merkezi ve en işlek yerlerden biri olan 3. bölge kavşağında bulunan Hicret Camii çeşmesi yıllardır kullanılmazken,  çeşmenin içi adeta çöplüğe dönmüştü. Hem görüntü hem çevre kirliliğine yol açan çeşmenin durumu vatandaşı da rahatsız ediyordu. 

Bu ilgisizliği ve haraplığı görüntüleyen vatandaşlar, haber merkezimize görüntü göndermekle birlikte, neden yıllardır bu kirliliğin kaldırılamadığını da merak ettiklerini söylemişlerdi.

Çeşme yıllardır kullanılamazken, neden çöplük haline gelerek çevre kirliliğine yol açmasına izin verildiğini sorgulayan vatandaşlar, ? madem kullanılmıyor yıkılsın? diyerek, alanın temizlenmesini istemişlerdi. İşte vatandaşın o talebi yerini buldu. Önce çöplerden temizlenen çeşme bir süre sonra üstü toprakla kapatılarak ortadan kaldırıldı. Çevre kirliliğine neden olan ve yıllardır kullanılmayan çeşme tarihe karıştı.                                                                                                                                                                                                                           

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.