Süper Amatör'de 23. hafta toplu sonuçlar

Süper Amatör'de 23. hafta toplu sonuçlar

Düzce Süper Amatör Ligde 23. hafta heyecanı yaşandı.

KAYNAŞLI BELEDİYESPOR-ÇİLİMLİ BELEDİYESPOR

Düzce Süper Amatör Lig 23. Hafta mücadelesinde ligde 61 puan ile lider durumda bulunan ve şampiyonluğun en büyük adayı olan Kaynaşlı Belediyespor takımı ligde 54 puan ile 2. sırada bulunan ve liderin yakın takipçisi olan Çilimli Belediyespor takımı ile mücadele etti. Müsabakaya iki takımda kazanma parolası ile çıkarken müsabakadan 2-1?lik skor ile hanesine üç puanı yazdıran Kaynaşlı Belediyespor takımı oldu. Müsabakadan mağlup ayrılan Çilimli Belediyespor takımı 24. Haftada oynayacağı Sis Yalıtımı Kuzey Yıldızıspor mücadelesinin hazırlıklarına devam edecek.

GÖLYAKASPOR-DÜZCE BELEDİYESPOR

Düzce Süper Amatör Lig 23. Hafta mücadelesinde ligde 44 puan ile üçüncü sırada mücadele eden Düzce Belediyespor takımı ligde 22 puan ile onuncu sırada bulunan Gölyakaspor takımı ile mücadele etti. Müsabakaya iki takımda kazanma parolası ile çıktı.

Müsabakada karşılıklı atılan 2 gol ile birer puanları hanelerine yazdırdılar. Müsabakadan birer puan ile ayrılan iki takımda 24. Haftada oynanacak müsabakaların hazırlıklarına devam edecekler.

SİS YALITIM KUZEY YILDIZSPOR-AZİZİYESPOR

Düzce Süper Amatör Lig 23. Hafta mücadelesinde ligde 43 puan ile dördüncü sırada bulunan Sis Yalıtımı Kuzey Yıldızıspor takımı ligde 13 puan ile on üçüncü sırada mücadele eden Aziziyespor takımı ile mücadele etti.

Müsabakaya iki takımda kazanma parolası ile çıkarken müsabakadan 4-1 lik net bir skor ile hanesine üç puanı yazdıran Sis Yalıtımı Kuzey Yıldızıspor takımı oldu. Müsabakadan mağlup ayrılan Aziziyespor takımı 24. Haftada oynayacağı Yığılca Belediyespor mücadelesinin hazırlıklarına devam edecek.

YIĞILCA BELEDİYESPOR-CUMAYERİ BELEDİYESPOR

Düzce Süper Amatör Lig 23. Hafta mücadelesinde ligde 38 puan ile 5. sırada mücadele eden Yığılca Belediyespor takımı ligde34 puan ile altıncı sırada bulunan Cumayeri Belediyespor takımı ile mücadele etti.

Müsabakadan 5-0 lık farklı bir skor ile ayrılıp hanesine 3 puanı beş gol ile yazdıran Yığılca Belediyespor takımı oldu. Müsabakadan Elmacıkspor takımı Cumayeri Belediyespor takımı 24. Haftada oynayacağı Gölyakaspor mücadelesinin hazırlıklarına devam edecek.

SİVRİKAYA SİNERJİSPOR-BAHÇEKÖYSPOR

Düzce Süper Amatör Lig 23. Hafta mücadelesinde ligde 23 puan ile 8. sırada bulunan Bahçeköyspor takımı ligde 19 puan ile 12. sırada bulunan Sivrikaya Sinerjispor takımı ile mücadele etti. Müsabakaya iki takımda kazanma parolası ile çıkarken müsabakadan 2-1 lik skor ile hanesine üç puanı yazdıran taraf Sivrikaya Sinerjispor takımı oldu. Müsabakadan mağlup ayrılan Bahçeköyspor takımı 24. Haftada oynayacağı müsabakanın hazırlıklarına devam edecek.

ÖZSÜT AVLAYANSPOR-ELMACIKSPOR

Düzce Süper Amatör Lig 23. Hafta mücadelesinde ligde 20 puan ile on birinci sırada bulunan Elmacıkspor takımı ile ligde 9 puan ile ligin son sırasına demir atmış olan ve düşme potasının ilk sırasında bulunan Özsüt Avlayanspor takımı ile mücadele etti.

Müsabakadan 6-1 lik farklı bir skor ile ayrılan ve hanesine üç puanı 6 gol ile yazdıran taraf Elmacıkspor takımı oldu. Müsabakadan farklı bir skor ile mağlup ayrılan Özsüt Avlayanspor takımı 24. Haftada oynayacağı Düzce Belediyespor mücadelesinin hazırlıklarına devam edecek. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.