BAKAN ÖZLÜ; İLK MİTİNGİNİ GÜMÜŞOVA?DA YAPTI

BAKAN ÖZLÜ; İLK MİTİNGİNİ GÜMÜŞOVA?DA YAPTI

16 Nisan'da yapılacak olan Halk Oylaması için Ak Parti Düzce teşkilatı ilçe mitinglerine başladı. Bu kapsamda ilk miting Gümüşova'da yapıldı.

Dalçık üzerinde kurulan sahne ile halka hitap eden Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, bir miting olmadığını bunun bir hasbihal olduğunu dile getirdi.

 

Özlü şöyle devam etti; ' Referandum bir parti meselesi değil. Burada siyasal görüşlerimizi bir tarafa bırakacağız. Ben CHP'ye oy veren MHP'ye oy veren değerli kardeşlerimden referandumda Evet demelerini istiyorum. Rica ediyorum. 2019'da ki partide istediğiniz yere yine oy verin. Ben CHP'li ve MHP'li kardeşlerimden evet demelerini istiyorum. Bir tercihte bulunacağız. Başkanlık sistemini savunuyoruz. CHP'de parlementer sistemi savunuyor. Sizin istediğiniz gibi bir taslak getirin. Bizde bizim istediğimiz gibi Başkanlık sistemi taslağı olsun. İkisini de mecliste oylayalım.

Bunu meclisten geçirelim ve bunu millete soralım dedik. Evet veya hayır değil bugün önümüzde başkanlık sistemi ve parlementer sistemi olacaktı. Her şeye hayır diyorlar. İş yapmak ne zaman mümkün olacak. Siyasal görüşlerimiz farklı olabilir. Gümüşovalılardan güçlü bir evet desteği istiyoruz.

Bunu milletimizin geleceği için istiyoruz. Etrafımız ateş çemberi. Irak'a bakın Suriye?ye bakın. Kaç yıldır savaş var. 3 milyon Suriyeli ülkemizde yaşıyor. Fırat kalkanı operasyonu başarı ile sonuçlandı. Kimse bize destek vermedi. Güçlü bir Türkiye olmasa bu operasyon yapılabilir mi? 15 Temmuzu düşünün güçlü bir Ak Parti olmasaydı, Sayın Cumhurbaşkanımız olmasaydı, çok farklı bir rejim olabilirdi. Güçlü Türkiye'nin yolu Başkanlık sistemi olabilir' dedi.

 

 

Faruk Özlü'nün Gümüşova mitinginde Ak Parti İlçe Başkanı Necmi Kurt, Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap, Ak Parti Düzce Il Başkanı Hikmet Keskin'de birer konuşma gerçekleştirdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.