BAKAN ÖZLÜ MHP'DE

BAKAN ÖZLÜ MHP'DE

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Milliyetçi Hareket Partisi Düzce il teşkilatını ziyaret etti.

MHP il teşkilatı üyelerinin kapıda karşıladığı Bakan Faruk Özlü daha sonra partililer ile bir araya geldi.

İlk olarak konuşmayı MHP İl Başkanı Ümit Yılmaz yaptı. Ümit Yılmaz?ın hoş Bakan Özlü ve beraberindeki heyete geldiniz konuşmasının ardından Bakan Faruk Özlü konuştu.

Faruk Özlü; ?Ben daha önce de MHP İl Başkanlığına geldim. O gün bayramlaşma yaptık. Bugün de geldim. Milliyetçi Hareket Partisi devlet ile ilgili bir sorun yaşadığı her zaman devletinin yanında olmuştur. Yeni anayasa yapacağız diyor her parti seçim öncesinde. Bu hep tartışıldı. 15 Temmuz oldu. Akıllara ziyan bir hadisedir. Normal bir insanın böyle bir şey yapacağına ihtimal vermiyorum. Ama maalesef oldu. Endişeler taşıyan Devlet Bahçeli bir çıkış yaptı. Gelin bakalım dedi. Her kurulda her bakanlar kurulunda ben bilgi aldım. Talep gelince böyle bir 18 madde çıktı.

Merdiven usulü dendiğini ifade ettiler. Yani adım adım gidelim. Şimdi 18 maddelik bir anayasa değişikliği var. Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi sadec bizim hazırladığımız bir paket değil.

Ak Parti hazırladı MHP destekledi. Bunu iki parti Düzenledi. Türkiye'nin yenilenmesi lazım. Yenilenecek ki kalkınacak ve gelişecek. 2002'de bir sıçradık bakın neler oldu. Ama şimdi ikinci sıçramayı yapamıyoruz. Kolay karar alınabilen bir devlet olacak. İş yapmak için yetki istiyoruz. İkinci sıçrama 18 Maddelik anayasa ile olacaktır. Bu paketin geçmesini çok arzu ediyorum. Bu arz etmek ile olmuyor. Çalışmamız lazım.

Düzce son dönemlerde Düzce'de ki siyasi ortam daha böyle sakin daha nitelikli bir ortam var. Ben Mhp'yi ziyaret ediyorum. Bizzat görüştüğüm arkadaşlarım var. Öldüğümüz zaman buraya gömüleceğiz. Düzce referandum sıralamasında en üst sıralara çıkmasını istiyoruz. Siyaseten daha güçlü olacağız. Bunun iki katı desteği olacak. Türkiye'de birinci olmuş bir Düzce'nin potansiyeli farklıdır. İlk 10'a girersek farklı potansiyel olur. Düzce'de böyle bir potansiyel var. Düzce'nin parlak bir geleceği için bunu hep birlikte gerçekleştirelim' dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.