TESİS İÇİN BÜYÜK ADIM ATILDI

TESİS İÇİN BÜYÜK ADIM ATILDI

Düzcespor Basın Sözcüsü Taner Met, Düzcespor tesisileri ile ilgili büyük adım atıldığını, Paşaormanı köyünde bir arsanın 30 yıllığına alındığını bildirdi.

Düzcespor haftalık olağan basın toplantısı bugün gerçekleştirildi. Basın Sözcüsü Taner Met ve Teknik Direktör Mehmet Öztürk basın mensuplarının karşısına geçti.

Toplantıda Basın Sözcüsü Taner Met yaptığı açıklamada, sezon başında görevi aldıklarında hedeflerinde birinin tesisleşme olduğunu söylerken, ilk adımın atıldığını bildirdi.

 

Met, ? İlk adımı attık, resmiyete de döktük. Paşaormanı köyünde 18,5?luk bir arsanın kullanım hakkını 30 yıllığına Düzcespor olarak aldık.? Dedi ve Milli Emlak Müdürü ile Paşaormanı köyü muhtarına desteklerinden dolayı teşekkür etti. Met alanda, çim saha, tesis ve sentetik saha olacağını söyledi.

Teknik Direktör Mehmet Öztürk Derince maçını değerlendirirken, normalde her takımın devre arasında kadrosuna kattığı güçlü oyuncularla 2. devreye çıkarken, Düzcespor?un devre arasında transfer yapmamasına karşın oyuncu da kaybettiğini söyledi.

Düzcespor?un başarısı için seyirci desteğine dikkat çeken Öztürk, futbolcuların 90 dakika desteklenmesi halinde, Derince maçında olduğu gibi geriye düşmelerine rağmen maçları döndüreceğine inandığını belirtti.

Mehmet Öztürk Düzcespor?un play off oynayacağından emin olduğunu söylerken, futbolcuların play off oynamak istediklerini gösterdiklerini belirtti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.