2. AMATÖRDE 5 HAFTANIN ARDINDAN

2. AMATÖRDE 5 HAFTANIN ARDINDAN

Düzce İkinci Amatör ligde A Grubunda 5. Hafta diğer gruplarda ise 4. Haftalar geride kaldı.

Grubunda Kabalakspor takımı lige adeta fırtına gibi girdi ve oynadığı 5 karşılaşmayı da farklı skorlar ile kazanarak bu grubun üzerinde bir takım olduğunu kanıtladı. Bu grupta liderin en yakın takipçisi ise 6 puan ile Kurukavakspor oldu. Diğer takımlar ise grupta ikinci sırayı alabilmek için bundan sonraki haftalarda büyük bir mücadeleye girecekler.

B grubunda ise ligde dengeli bir tablo oluşuyor. Bu grubun lideri Akçakoca Temsilcisi Beyörenspor takımı 7 puan ile lider olurken, ligde yine 7 puan ile Çamköyspor takımı Averajla ikinci sırada devam ediyorlar. Diğer takımlarda ilerleyen haftalarda alacakları puanlar ile zirveye ortak olmak için çabalayacaklar.

C Grubunda ise Kurtsuyuspor takımının önlenemez yükselişi devam ediyor. Kurtsuyuspor oynadığı 4 karşılaşmayı da kazanarak 12 puanı hanesine yazdırdı. Bu grupta liderin yakın takipçisi Kaynaşlı Temsilcisi Tavak Çimenspor takımı 9 puan ile rakibinin hata yapmasını bekleyecek. Grupta diğer takımlarda ilerleyen haftalarda zirve mücadelesine ortak olmak isteyecekler. Bunların ışığında İkinci Amatör ligin değerlendirmesi şöyle oluştu.

A-GRUBU

KURUKAVAKSPOR-KABALAKSPOR

Düzce İkinci Amatör ligde grubun zirve mücadelesinde Kurukavakspor ile Kabalakspor takımları hafta sonu Düzce Nurettin Zafer stadında karşılaştılar. Büyük bir mücadelenin yaşandığı karşılaşmada grubun şampiyonluktaki en büyük adayı ve tüm karşılaşmalarını kazanan Kabalakspor diğer rakiplerine olduğu gibi Kurukavakspor takımına da aynı tarifeyi uyguladı ve rakibini yenerek zirve yarışında yalnız kaldı.

DÜZCE GENÇLERBİRLİĞİ-KAVAKBIÇKI

Düzce İkinci Amatör ligde zirve için yola çıkan Düzce Gençlerbirliği takımı ligde istediği sonuçları henüz alamamanın telaşı içine girdi. Bir mücadelesi Düzce Nurettin Zafer stadındaki Elektriklerin kesilmesinden dolayı oynanamayan mücadeleden üç puan ile ayrılmak isteyecek olan Düzce Gençlerbirliği takımı bu şartlarda çıktığı karşılaşmada Kavakbıçkıspor takımı ile berabere kalarak çok büyük bir şansı elinin tersi ile itti ve 5 puanda kaldı. Gelecek haftalar çok şeye gebe olacak gibi görünüyor.

YAZIPINARSPOR-YENİTAŞKÖPRÜSPOR

Düzce İkinci Amatör ligde mücadele eden ve geçtiğimiz sezonlarda Süper ligde uzun yıllar mücadele eden Yeni Taşköprüspor eski günlerine tekrar dönmek için yola çıktı. Sadece kendi köyünün sporcuları ile yola çıkan Yeni Taşköprüspor takımı hafta sonu deplasmanda Gölyaka Temsilcisi Yazıpınarspor takımı ile oynadı. Bu mücadeleye iki takımda galibiyet parolası ile çıkmalarına rağmen mücadele beraberlik ile bitti ve puanlar paylaşıldı.

B-GRUBU

Düzce İkinci Amatör ligde B grubu mücadelesinde Akçakoca temsilcisi Beyörenspor takımı deplasmanda Kuyudüzüspor takımı ile mücadele etti. Bu zorlu deplasmanda rakibi karşısında çok etkili bir futbol oynayan Akçakoca temsilcisi Beyörenspor takımı rakibini deplasmanda yenerek liderliğini devam ettirdi ve puanını 10 a yükseltti. Kuyudüzüspor ise bu mağlubiyet ile 4 puanda kaldı.

YAYLASPOR-ÇAMKÖYSPOR

Düzce İkinci Amatör ligde 4. Hafta mücadelesinde Yaylaspor ile Çamköyspor takımları Şıralık Stadında karşı karşıya geldiler. Mücadelenin ilk devresinde Çamköyspor 3-0 lık sonuç ile devreyi bitirdi. İkinci devre takımları bir sürpriz bekliyordu. Çünkü sahada Emniyet tedbirleri yoktu ve bu mücadelenin 45 dakikası oynanamadı. Bu karşılaşmanın kararını il tertip komitesi verecek.

SANCAKSPOR-DÜZCE 1907 SPOR

Düzce İkinci Amatör ligde heyecan fırtınası devam ediyor. Sancakspor ile Düzce 1907 spor takımları arasında oynanan mücadele Şıralık stadında oynandı. Bu karşılaşmaya iki takımda mutlak kazanmak için çıktılar. İki takımda galibiyet almak için büyük bir mücadele ortaya koydular. Rakibinden daha etkili olan Suncukspor takımı rakibini yenerek haftayı üç puan ile tamamlayarak gelecek haftalar için umutlandı.

C-GRUBU

AİLE SOSYAL POLİTİKALARSPOR-KURTSUYUSPOR

Düzce İkinci Amatör ligde Kurtsuyuspor takımının önlenemez yükselişi devam ediyor. Hafta sonu Aile Sosyal Politikalarspor takımı ile mücadele eden Kurtsuyuspor takımı rakibini yenerek ligdeki tüm karşılaşmalarını kazanarak grupta şampiyonluk yolunda emin adımlar ile yoluna devam ediyor. Aile Sosyal Politikalarspor takımı ise oynadığı 4 karşılaşmada henüz puan ya da puanlar ile tanışamamanın sıkıntılarını yaşıyor.

TAVAKSPOR ?ÇAMLISPOR

Düzce İkinci Amatör ligde Kaynaşlı? yı temsil eden Tavak Çimenspor takımı ligde zirve mücadelesini devam ettiriyor. Hafta sonu Kaynaşlı? da Çamlıspor takımını konuk eden Tavak Çimenspor takımı rakibini çok rahat bir mücadelenin ardından farklı bir skorla yenerek 4 hafta sonunda puanını 9 yaparak Lider Kurtsuyu? nun takipçisi olmaya devam etti.

SANCAKSPOR- DÜZCE İDMANYURDU

Düzce İkinci Amatör ligde hafta sonu Nurettin zafer stadında oynanan mücadelede Sancakspor ile Düzce İdmanyurduspor takımları karşı karşıya geldiler.  İlk devresi karşılıklı ataklar ile geçen mücadelenin ilerleyen dakikalarında üstünlüğü ele geçiren Sancakspor bulduğu goller ile rakibini farklı bir skorla yenerek puanını 7 ye çıkarttı. Bu mücadelede Şaban attığı 3 gol ile farkın artmasına katkıda bulunan isimlerin başında geldi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.