KESKİN: ÜLKEYİ MİLLETİMİZ YÖNETECEK

KESKİN: ÜLKEYİ MİLLETİMİZ YÖNETECEK

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce?nin yüzölçümü en büyük köylerinden biri olan Gölyaka?nın Saçmalıpınar köyünde vatandaşlarla bir araya gelerek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlattı.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Gölyaka ilçesinde Saçmalıpınar köyünde vatandaşlarla bir araya geldi. Keskin?e Merkez İlçe Başkanı Hakan Kuşçuoğlu, Gölyaka İlçe Başkanı Necmi Kap, Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut, Belediye Meclis Üyeleri ile İl Yönetimi Üyeleri eşlik etti.

 

 

Yeni sistemle yapılacak olan tüm seçimlerde sandıktan milletin iradesinin çıkacağını kaydeden Keskin, ?Sandıktan tek başına halkın güvenoyunu ve reyini almış mutlak hükümetlerin çıkacak. Koalisyon dönemlerini hepimiz yaşadık. İşçisi de memuru da sanayicisi de koalisyonlardan çok çekti. Bir gecede paramız neredeyse iki katı değer kaybediyordu. Döviz borcu olanlar neredeyse iflas etme noktasına kadar gelmişti. Ama 2002 yılından itibaren tek başına iktidar olan AK Parti ile istikrarı sağladık? dedi.

?Tek başına iktidarlarla refah seviyesinin yükseldiğini hepimiz görüyoruz? diyen Keskin, ilk kez millete ülkeyi yönetme imkanı doğacağını ifade etti.

Keskin, ? Ülkemizin bir daha koalisyon yaşamaması için tek başına iktidar olması için 16 Nisan?da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için Halk Oylaması yapılacak. Bu halk oylaması ile yeni sistemde cumhurbaşkanlığı için cezai, hukuki ve siyasi sorumluluk getiriyoruz. Kim getiriyor sizler yani milletimiz. Hükümet tek başına olacak ama ilk defa millete ülkeyi yönetme imkânı doğacak" diye konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.