DÜZCE BELEDİYESİ MESLEK EDİNDİRME KURSLARININ İLK SERGİSİ AÇILDI

 DÜZCE BELEDİYESİ MESLEK EDİNDİRME KURSLARININ İLK SERGİSİ AÇILDI

  Karma eserlerin yer aldığı serginin açılışına Vali Vasip Şahin, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları ile Kursiyerler katıldılar. 

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Meslek Edindirme Kurslarının yılsonu sergilerinin açılış programı başladı. Karma eserlerin yer aldığı sergide bir çok eser sergileniyor.
Belediye Başkanı İsmail Bayram "Bir yılın emeği göz nuru eserleri ortaya konulduğu sergideyiz. İnşallah bu kurslar faydalı olmuştur. Bunu geçen yıl olduğu gibi bu yılda yaptık gelecek yılda yapacağız" dedi.
Bayram hanımların zaten becerikli olduğunu belirterek "Hanımlar zaten çok becerikli oluyorlar üstüne birde geliştirici eğitim aldıklarında ortaya çok güzel eserler çıkıyor. Biz sadece bunu sağlıyoruz. Kursa kalınlara, öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Konuşmanın ardından protokol üyeleri serginin açılışını gerçekleştirdiler. Serginin açılışının ardından protokol üyeleri sergiyi büyük bir hayranlıkla gezdiler.İHA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.