CHP SANDIK GÜVENLİĞİ İÇİN EKİP KURDU

CHP SANDIK GÜVENLİĞİ İÇİN EKİP KURDU

CHP Düzce İl Teşkilatı sandık güvenliğiyle ilgili çalışmalarını ve hazırlıklarını tamamladı. Merkez ve ilçelerde ki sandık görevlilerinin eğitimlerini tamamlanmasının ardında, seçim günü hem sandık başında hem de sonrasındaki sayımlarda karşılaşılabilecek olası sorunlar için önlemleri aldılar.

CHP Genel merkezi BİTEM ekiplerinin hazırlamış olduğu Mobil ve WEB üzerinden çalışan seçim sonuç giriş ekranlarının testi yapıldı.

 

 

Seçim sonuçlarının YSK tarafından girildiği SEÇSİS sisteminin bir benzerini kullanan CHP; Düzce ilinde ki ıslak imzalı sandık sonuç tutanaklarını sayımı biten sandıklardan alarak Merkez ve ilçelerde kurmuş oldukları ekipler ile seçim akşamı kendi sistemlerine girişini yapacak. Oy kullanımı esnasında sandık üyelerinin kontörlünde olan sandıklar son ana kadar izlenmiş olacak. Bu saye de sandıktan çıkan sonuç ile Seçsis sisteminde yapılan girişte bir hata varsa aradaki farklılıkları da tespit etmiş olacaklar.

5 Nisan Çarşamba günü Düzce İl Merkezi ve İlçe Başkanlıkları ile birlikte CHP Genel Merkezinin de katıldığı ve tüm Türkiye?de ki CHP teşkilatlarının eşzamanlı yaptıkları testler ile hazırlıklar tamamlandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.