5 Yıldızlı Otel Gibi Olacak...

5 Yıldızlı Otel Gibi Olacak...

Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, ilçedeki 230 öğrenci kapasiteli Meslek Yüksekokulu yerine, 1000 öğrenci kapasiteli 5 yıldızlı otel gibi bir yüksekokul binası yapacaklarını belirtti.

Her ilçeye bir yüksekokul projesi kapsamında, ilçelere kurulan Meslek Yüksekokulları, ilçelerin vizyonunun da değiştirmesine sebep oluyor. Çilimli?de 230 öğrenci kapasiteli Yüksekokulun ilçeye yeterli gelmediğini düşünen Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, hayata geçireceği yeni okul binasıyla, öğrencilerin tercih edeceği bir ilçe olmayı hedefliyor.

5 yıldızlı otel formatında projelendirilen yeni okul binası hakkında bilgi veren Başkan Yavuz, ?İlçemizde 230 civarında okuyan yüksekokul öğrencimiz var. Binanın kapasitesini arttırmak için çalışmalara başladık. Projemizi tamamladık. Bu yıl içinde yatırımcısını başlatacağız. 230 civarında olan öğrenci sayımızı artırarak 1000 kişilik bir okul yapmayı düşünüyoruz. Bizim okulumuz lüks olacak, içinde laboratuvar olacak, 5 yıldızlı otel gibi olacak. Proje tamamen üniversite ile birlikte yapıldı. Üniversitede artık klasik bölümler açılmayacak. Bölgede rağbet gören bölümler açılacak. Yani bizim OSB?mizde hangi firma varsa o firmanın talebi doğrultusunda bölümler açacağız. İşe göre adam yetiştirilecek? dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.