Ersel böyle istedi

Ersel böyle istedi

55. dakika da elektriklerin kesilmesi nedeni ile yarım kalan maçın son 35 dakikası oynandı. Yeni Taşköprüspor, Düzce Gençlerbirliğispor?u 3-1 mağlup ederek A grubunda ikinci sıraya yükseldi.

Yeni Taşköprüspor'da Ersel attığı 2 gol ile takımına hayat veren oyuncu oldu.

Yeni Taşköprüspor 1-0 mağlup durumdayken 55. Dakika da elektriklerin kesilmesi nedeni ile Düzce Gençlerbirliği maçı yarım kalmıştı. Maçın son 35 dakikası da oynandı. 55. Dakikadan başlayan ve 1-0 yenik durumda olan Yeni Taşköprüspor, son 35 dakikası oynanan mücadele de 3 gol birden atarak mücadeleden 3-1 galip ayrıldı.

Yeni Taşköprüspor?un gollerini Ersel (2) ve Özcan attı.

55. Dakika içinde Düzce Gençlerbirliği takımı 15. Dakikada Onurun Golü ile 1-0 öndeydi 15. Dakikada golü atan Onur 45. Dakikada Kırmızı kart görmüş ve takımını sahada 10 kişi bırakmıştı.

Tatil edilen son 35 dakikaya çok hızlı başlayan Yeni Taşköprüspor, 59. Dakika da Ersel?in attığı gol ile durumu 1-1 yaptı. Sağ çaprazdan çok sert vuran Ersel, harika bir gol atarken bu gol ile birlikte Yeni Taşköprüspor galibiyet için rakip kaleye daha fazla yüklenmeye başladı.

74. dakika da sahneye tekrar Ersel çıktı. Ersel attığı gol ile takımını 2-1 öne geçirdi ve Düzce Gençlerbirliği bu golden sonra oyundan iyice düştü.

80. Dakikada Gelişen Yeni Taşköprüspor atağında bu kez Özcan çok sert vurdu ve takımının 3. Golünü attı. Bundan sonraki dakikalarda iki takımın gol çabaları sonuç vermedi ve Yeni Taşköprüspor takımı 35 Dakikada rakibine 3 gol atarak üç puanı hanesine yazdırdı.

Grubunda ikinci sıraya yükselen Yeni Taşköprsüspor Cuma günü oynayacağı Kabalakspor maçı hazırlıklarına da ara vermeden başladı.

A grubunda yenilgisiz yoluna devam eden Kabalakspor'a ilk puan kaybını yaşatacaklarını ifade eden Yeni Taşköprsüpor Kulübü başkanı Mustafa Kalkan "Çok yeni bir takımız. Süper Amatör'de oynamış bir takımız belki ama takım bazı sebeplerden dolayı 2 yıl liglere katılmadı. Bu sene ise yeni yönetim ile lige katıldık. Çok rahat kazanacağımız maçlarda basit puan kayıpları yaşadık. Takımımız her maç üzerine koyarak oynamaya devam ediyor. Sadece köyümüzün gençleri bu takımda oynuyor. Düzce'de bir kolej takımı oluşturmaya çalışıyoruz. Önümüzde ki sezon genç takımımızda sahalarda olacak. Grubun lideri Kabalakspor'a ilk puan kaybını yaşatacağız. Hedefimiz ilk senemizde bir üst lige çıkmak. Bunu başaracak güce sahibiz" ifadelerini kullandı. 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.