UYSAL: BEKA SORUNU VAR DEYİP?

UYSAL: BEKA SORUNU VAR DEYİP?

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, yeni anayasa ile ülkede beka sorunu var deyip tek adamlık rejiminin halkın önüne koyulduğunu iddia etti.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal bugün Düzce?ye geldi. Uysal bir düğün salonunda halka hitaben konuşma yaptı. Toplantıya CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan, CHP İl Başkanı Zekeriya Tozan, DP teşkilat üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal yaptığı konuşmada anayasa paketinin punduna getirerek geçirme gayreti için olunduğunu söylerken, hurafe ve safsatalarla insanların zihninin karıştırıldığını belirtti.

 

 

Uysal,  ?eğer beka sorunu varsa 15 yıldır bu ülkeyi kim yönetti? derken,beka sorunu var diyerek tek adam rejiminin halkın önüne koyulduğunu ifade etti.

Uysal, ? beka sorunu vardır yoktur bunu bir kenara koyalım. Ama biliyoruz ki, Sayın Cumhurbaşkanının, sayın Devlet Bahçeli?nin beka sorunu var.beka sorunu varsa bu ülkeyi 15 yıldır kim yönetti. Dün dediğinizi bugün inkar ettiniz. 15 yıldır ülkenin bütün kaynaklarını yağmalarcasına, hukuk tanımadan kullanan kim.? Dedi.

Uysal, ? 80 Milyonu, 550 milletvekilini, yargıyı, basını, kamuoyunu mu ikna etmek kolay. Yoksa 1 kişiyi mi. Hele o bir tek adamın zafiyetleri varsa kayda geçmiş.. İşte o adamın zafiyetleri bugün ülkede milli güvenlik açığı haline gelmiş.

Alparslan Türkeş?in adı ile insanların manipüle edilme gayreti içinde olunduğunu belirten Uysal, ? insanlarımız çok şükür bu karşıtlık düzenine prim vermedi? dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.