BAŞKAN BAKAN DESTEĞİNDE OY KULLANDI

BAŞKAN BAKAN DESTEĞİNDE OY KULLANDI

Belediye Başkanı Mehmet Keleş oyunu Mustafa Kemal Ortaokulu?nda kullandı. Keleş, hangi sonuç çıkarsa çıksın olgunlukla karşılanacağını vurguladı.

Belediye Başkanı Mehmet Keleş oy kullanmaya Bakan Faruk Özlü, Milletvekili Ayşe Keşir ve Ak Parti Teşkilatı ile geldi.

Mustafa Kemal Ortaokulunda hayırlı olsun dilekleri ile oyunu kullanan Keleş, sonucu heyecanla beklediklerini söyledi ve hangi sonuç çıkarsa çıksın olgunlukla karşılanacağının altını çizdi.

Keleş, ? Öncelikle memleketimize milletimize hayırlı uğurlu olsun diyorum. İnanıyorum ki Türk Milletinin sağduyusu galip gelecek. Bu Türkiye?nin ilk sivil anayasasıdır. Anayasa değişikliğine memleketimizin gerçekten çok ihtiyacı var. Sonuçları büyük bir heyecanla bekliyoruz, büyük olgunlukla da karşılayacağız. Evet de çıksa hayır da çıksa bunu huzurla karşılayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.? Dedi.

Başkan Keleş?e destek amacıyla eşlik eden Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin de, ülke için çok önemli olan bir basamağın daha atlanacağını söyledi.

Keskin, ? Ümit ediyoruz ki yüksek oranda evet oyu ile ülkemiz yeni bir sürece geçecek. Biz hemşerilerimize güveniyoruz. Hem evet verenler hem hayır diyenlerle alakalı ülkemizde farklı süreç başlayacak. Ülkemizin geleceği için hayırlı uğurlu olsun.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.