YIĞILCA 2. REKORU KIRDI

YIĞILCA 2. REKORU KIRDI

Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı halk oylaması sonuçlandı. Düzce genel ve yerel seçimlerde olduğu gibi Ak Parti?ye yüzde 70 destek verdi. İlçelerde ise Yığılca bir kez daha rekor kırdı.

2014 yılında yapılan 12. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde,  Recep Tayyip Erdoğan'a Düzce'de 84.52'lik oranla en çok oy Yığılca?dan çıkmıştı.Yığılca bir kez daha rekor kırdı ve halk oylamasında yüzde 82 oy oranı ile yeni anayasaya evet oyu verdi.

 

 

Halk oylamasında en başarılı Ak Partili Belediye Başkanı olarak öne çıkan Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit oylama sonuçlarının tamamlanmasının ardından ana haberimize telefonla bağlandı.

Yiğit haklı gurur yaşarken, ? Yığılcamızın birinci gelmesi beni mutlu ediyor. Burada bir bayram havası var. Önemli olan Düzce?mizin birinci gelmesi. Yığılca halkına teşekkür ediyorum. Yığılca gerçekten Tayyip Erdoğan sevdalısı olduğunu gösterdi. Yüzde 50?ye yakın oylarımızı artırdık. Demek ki vatandaşımız hizmete sahip çıkıyor. Yığılca Belediyesi olarak bir tek vatandaşımız kalmamak üzere sandıklara taşıma kararı aldık.? Dedi.

 

Başkan Yiğit ilçede yapılan çalışmalar hakkında da bilgi verdi, mayıs ya da haziran ayı gibi Düzce Yığılca yolunda viyadüklere kazma vurulacağını söylerken, 2 yılda bitirileceğini belirtti. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.