Tunceli'de helikopter düştü!

Tunceli'de helikopter düştü!

Helikopterin Pülümür, Ovacık ilçesi arasında düştüğü öğrenilirken, bölgede arazi şartlarının olumsuz ve dağlık bir arazi olduğu biliniyor.

Öte yandan helikopterde 7'si polis, 1 hakim, 1 astsubay ve 3 mürettebat olmak üzere 12 kişinin olduğu ifade edildi. Arama-kurtarma çalışmaları sürüyor.

Tunceli Valiliğinden ?helikopter? açıklaması

Tunceli Valiliği, Pülümür?den havalandıktan 10 dakika sonra sinyal alımı kesilen helikoptere ilişkin açıklama yaptı.

 

Valilikten yapılan açıklamada, "18 Nisan 2017 günü saat 11.40 sıralarında Pülümür ilçemizden havalanan Skorsky tipi Polis Helikopterinden kalkışından yaklaşık (10) dakika sonra sinyal alımı kesilmiştir. Söz konusu Helikopterde (7) Polis Memuru (1) hakim, (1) Astsubay ve (3) mürettebat olduğu değerlendirilmektedir. Helikopterin olumsuz hava şartlarından dolayı düştüğü değerlendirilmekte olup, bölgeye çok sayıda arama kurtarma ekibi sevk edilmiş olup gelişmelerden kamuoyuna bilgi verilecektir" denildi.

 

Helikopterdekilerin isimleri belli oldu

Tunceli?de 12 personeli taşıyan ve radardan kaybolan helikopterde bulunanların isimleri belli oldu.

Tunceli?de 1 hakim, 1 astsubay, 7 polis ve 3 personeli taşıyan Sikorsky S-70 Blackhawk tipi helikopter kalktıktan 10 dakika sonra radardan kayboldu. Helikopterde, Hakim Onur Alan, Polis memurları Ekrem Dereli, Sadettin Demir, Candaş Kaplan, Mesut Özdemir, Ahmet Cihan Kilci, Hasan Yıldırım, Azam Gündede, Komiser Pilot Abdullah Ortanca, Polis memuru teknisyen Murat Ködük, sözleşmeli pilot Dilaver Karsavuranoğlu?nun olduğu öğrenildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.