BAKANLIK ONAYLADI

BAKANLIK ONAYLADI

Bugün yapılan turizm haftası kutlama toplantısında turizm alanında Düzce?ye yatırım gelmediği söylemleri dile getirilirken, tarım alanında ise durum daha iyi gözüküyor. Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında Düzce?den Bakanlığa gönderilen 21 proje onaylanarak hibe almaya hak kazandı.

Tarım İl Müdürlüğünde Ekonomik Yatırım Programı ile ilgili gerçekleştirilen toplantıda yatırımcılara hibe sözleşmesi öncesi ve sonrasında almaları gereken izin ve ruhsatlar ile uygulama esnasında yapılması gerekenler hakkında bilgi verildi.

 

 

Düzce İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Harun Kabaoğlu, hibe desteklerinde,  6 adet kırsal turizm, 5 adet tarımsal üretime yönelik yapılar, 4 adet çiftlik faaliyetlerinin geliştirilmesi, 3 adet bitkisel ürün işleme, 1 adet hayvansal ürün işleme, 1 adet soğuk hava deposu ve 1 adet çelik silo olmak üzere toplam 21 proje uygulanacağını ve yaklaşık 9 milyon TL karşılıksız hibe desteği yapılacağını söyledi.

Hibe programının 2020 yılına kadar devam edeceğini ve 2017 yılı programının henüz açıklanmadığını belirten Kabaoğlu, özellikle kırsal alanda kalkınmanın sağlanması için bu yatırımların çok önemli olduğunu ve yapılacak yatırımların üretime ve istihdama katkılar sağlayacağını belirterek Düzce ve ülkemiz adına hayırlı olmasını diledi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.