4. KEZ 1. OLDULAR

4. KEZ 1. OLDULAR

Ak Parti Düzce Gençlik Kolları, 16 Nisan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylamasında bir başarıya daha imza atarak üst üste dördüncü kez Sonuç Alma Sisteminde (SAS) Türkiye birincisi oldu. Gençlik Kolları İl Başkanı Fazlı Koç, teşkilatın uyumlu çalışmasının başarıyı getirdiğini söyledi.

16 Nisanda gerçekleştirilen anayasa değişikliği referandumunda Türkiye genelinde seçim sonuçlarının en hızlısı Düzce Ak Parti Gençleri oldu. AK Parti Düzce Gençlik Kolları tarafından oluşturulan ekip ile dördüncü defa Türkiye birincisi olan SAS ekibi, en kısa sürede Düzce genelindeki seçim sonuçlarını ulaştırdı.

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Fazlı Koç, bu başarı hakkında bilgi verdi, Başkanlık sisteminin tüm Türkiye?ye hayırlı olmasını dileyerek konuşmasına başlayan Koç, ?Türkiye?yi daha iyi nerelere getirebilirizin hesabını hep birlikte yapacağız? dedi.

 

 

Koç, başta bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, belediye başkanları ve parti üyelerinin uyumlu çalışmasının sonucunda başarı elde edildiğini söyledi.

Koç,? biz üç ay önce başladığımızda önce mahalle başkanlarımızı oluşturduk, sonra sandık başkanlarımızı oluşturduk ve başbakanımız bu kardeşlerimize birer mektup gönderdi. Daha sonrasında il başkanımızın da katkılarıyla yapılan birçok programımız oldu. Bu süreçte biz 855 sandığın 850?sinde de merkez ilçemiz, il başkanlığımda beraber ve ilçelerle birlikte müşahitler oluşturduk? dedi

Dördüncü kez Türkiye birincisi olduklarını ifade eden Koç,50 kişiden oluşan bir ekip kurduklarını söyledi,  bu konuda ekibin tecrübeli olduğunu belirtti.

Koç,? gençlik kolları olarak 50 kişiden oluşan bir ekip kuruduk. Tamamı bizi kendi teşkilatımızdan oluşan, başkan yardımcılarım, il yönetimim, üniversiteden, liseden ve ilçelerden olmak kaydıyla 50 kişilik özel bir ekip oluşturduk. Dördüncü kez Türkiye birincisi oluyoruz bu konuda ve tecrübeli bir ekibimiz var. Daha önceden oluşturmuş olduğumuz okulda ki müşahitlerimizle, kat sorunlumuzla, bina sorumlularımızla tamamen irtibatlı halin delerdi. Biz Düzce?yi bitirmiş olduğumuzda diğer illerin birçoğu daha yarı yarıya gelmemiş oluyor. Buda burada ki teşkilatların uyumlu çalışması sonucu olarak düşünüyorum? şeklinde konuştu.

Bu başarının sonunda Bakan Faruk Özlü?nün de yardımıyla Cumhurbaşkanı ve Başbakanla görüşme yapacaklarını söyleyen Koç, ?Bu da bizi motive etti? dedi.

 

 

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.