TEMEL KAZISI BAŞLADI

TEMEL KAZISI BAŞLADI

Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar?ın üzerinde durduğu önemli projelerden biri olan İlçe Emniyet Müdürlüğü Binası için temel kazı çalışmalarına başlandı. 1 yılda bitirilmesi planlanan yatırım ile emniyet teşkilatı modern bir binaya kavuşacak.

Bir çok kez söylemlerinde ? 2017 yılı bizim için temel atma yılı ve tesis açma yılı olacak.? Diyen Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, ilçede yatırım üzerine yatırım yaparken, önem verdiği projelerden biri olan emniyet binası için de hareket geçti.

Belediye tarafından Karaçalı Mahallesinde yer tahsisi gerçekleştirilen yeni Emniyet Müdürlüğü binasının yapımı için temel kazı çalışmalarına başlandı.

Emniyet ve asayiş konularında ilçede iki yatırıma birden imza atan Belediye Başkanı Erol Bayraktar, ilçeyi MOBESSE ağı ile örerken, belediye tarafından yeri istimlak edilerek İçişleri Bakanlığına tahsis edilen alana Emniyet Müdürlüğü binası yapılması için harekete geçti.

Emniyet Müdürlüğü binasının temel kazısı başlarken,  İnşaatın ise 1 yıl içersinde yapılarak emniyet Müdürlüğü?ne teslim edilmesi planlanıyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.