MÜFTÜLÜKTEN KUTLU DOĞUM PROGRAMI

MÜFTÜLÜKTEN KUTLU DOĞUM PROGRAMI

14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kutlu Doğum haftası dolayısıyla İl Müftülüğü tarafından Hz. Peygamber ve Güven Toplumu konulu konferans düzenlendi.Konferans öncesi işitme engelli öğrenciler işaret dili ile Fatiha?yı okudu.

Müftülük salonunda düzenlenen konferans Kur?an tilaveti ile başladı. İşitme Engelli Kur?an Kursu öğrencileri işaret dili ile Fatiha suresini okuması salondan büyük alkış aldı.

Konferans öncesi İl Müftüsü Selami Emen yaptığı konuşmada,  işitme engelli Kur?an kursu öğrencilerinin içlerindeki iman ile duymayanlara, görmeyenlere örnek olduklarını söyledi.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Diyanet İşleri Başkanlığı, rehberlik ve Teftiş Başkanı Prof. Dr. İsmail Karagöz, Hz. Peygamber ve Güven Toplumu başlıklı sunumunda peygamber efendimizin hayatından söz ederken, güvenli bir toplumda yaşama  arzusu ile iki şey yaptığını, Mekke ile Medine Müslümanları arasında kardeşlik anlaşması yaptığını, Müslümanlar ile Yahudiler arasında da vatandaşlık anlaşması yaptığını söyledi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.