GÖLYAKALI KADINLARA DA MÜJDESİ VAR

GÖLYAKALI KADINLARA DA MÜJDESİ VAR

Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut, göreve geldiğinde Gölyakalılara ? yapmak için değil yıkmak için geldim? dediğini söyledi. İlçede her yeri yıkıp yeniden yapmaya gayret ettiklerini belirten Başkan Akbulut, kadınlara da pozitif ayrımcılık göstereceklerini vurgulayarak bir müjde verdi.

Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut, ilçede hem turizm, hem belediyecilik hem de sosyal hizmetler konusunda çalışmalarla yeni projeleri hayata geçirmeye hazırlanıyor. Göreve geldiğinde sloganının ? yıkmak için geliyorum? olduğunu hatırlatan Başkan Akbulut, ilçenin her yerinde yıkımla başladığı çalışmalardan söz etti, ? baş tacımız? dedi Gölyakalı kadınlara da bir müjde verdi.

 

 

Akbulut, ? Gölyaka göreve geldiğimiz günden beri sıkıntılı süreç yaşadı. Ben onlara, yapmaya değil yıkmaya geliyorum demiştim. Yıktık şimdi her tarafı. Doğalgazı getirdik Allah bize nasip etti. Yeni suyumuz geldi. Elektriği yerin altına aldık. Yollarımızı yıktık, şimdi yapmaya çalışıyoruz. Merkez camiinin önüne meydan yaptık. Yakında kadınlar için spor kompleksine başlayacağız. Düzce?de yapılmayan bir şeyi yapacağız. Kadınlar bizim her şeyimiz. Kadınlarımıza bunun için bir pozitif bir ayrımcılık yapmamız lazım. 1 aya kadar spor kompleksine başlıyoruz. Önümüzdeki kışa kadar da bitirmeyi düşünüyoruz.? Dedi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.