BAŞKAN YOLLARDA

BAŞKAN YOLLARDA

Belediye Başkanı Mehmet Keleş Düzce?ye yapmayı planladığı katlı otopark için yeni teknoloji sistemlerinin ürünü Balıkesir Robotik Otopark?ta incelemelerde bulundu.

Başkan Keleş, ?Teknik heyetimizle birlikte katlı otopark örneklerini incelemek için yollardayız. İlk durak Balıkesir.? Şeklinde sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan akıllı otopark sistemi, ?Robotik Otopark? Düzce?ye örnek olabilir. Belediye Başkanı Mehmet Keleş, valilik karşısındaki alana yapmayı planladığı otoparkın son teknolojide olması için başka illerdeki örnekleri incelemek amacıyla yollara çıktı.

Başkan Keleş yanındaki teknik heyetle birlikte ilk olarak , Türkiye'deki ilk uygulaması yapılan, 4 ay gibi kısa bir süre içerisinde tamamlanan akıllı otopark sistemi Balıkesir Büyükşehir Robotik Otoparkını inceledi.

Akıllı kent uygulamasının gereklerinden olan akıllı otopark sistemlerinin ürünü 'Robotik Otopark' ı inceleyen Başkan Keleş, En kısa sürede park alanı için ön araştırmaları tamamlayıp inşaatına başlamak istiyoruz? dedi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.