4 İLÇEDE UYGULAMA

 4 İLÇEDE UYGULAMA

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri 4 ilçede gece baskını yaptı. İlçelerde yapılan asayiş uygulamasında 271 kişi sorgulandı, 22 işyeri kontrol edildi.uygulama esnasında , 1 adet ruhsatsız tabanca ile 1 adet ruhsatsız av tüfeğine el konuldu.

Düzce Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçelerdeki huzur ve güven ortamını sürdürmek için 4 ilçede dün gece geniş çaplı uygulama yaptı. Gölyaka, Çilimli, Cumayeri ve  Gümüşova?da , yapılan uygulamaya KOM, TEM ve  Asayiş ekipler ile ilçe polisleri katıldı.                      

Saat 21.30 ile 00.30 saatleri arasında yapılan uygulamada, ilçe merkezlerinde de  işyerleri kontrol edilerek arama yapıldı. Toplamda 271  şahsın üst araması ve Genel Bilgi Taraması (GBT) sorgusu yapıldı.

Gümüşova ilçe merkezinde GBT sorgulamasında  1 şahsın Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı İnfaz Bürosunca ?görevi yaptırmamak için direnme? suçundan arandığı tespit edilerek Gümüşova ilçe ekiplerine teslim edildi.

Gölyaka ve Çilimli ilçelerimizde yapılan asayiş uygulamasında toplam 10 işyeri denetlenirken, 1 işyerine ?müşterilerine alkol aldırmak ?tan, 1 işyerine de ?sigara içirmekten? tutanak düzenlendi. 2 Kişiye sigara içmekten Kabahatler kanununa göre işlem yapıldı.

 Çilimli?deki uygulamada Ferit Y. isimli şahsın üzerinden 1 adet el yapımı 7.65 ruhsatsız tabanca ve 6 adet mermi yakalandı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.