İSMETPAŞA İLKÖĞRETİM OKULU KERMESİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

İSMETPAŞA İLKÖĞRETİM OKULU KERMESİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

 Okulun ihtiyaçlarını gidermek amacıyla düzenlenen kermesin açılış kurdelesini İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Ömer Ezer, Sedat Turgut, Ersin Carım birlikte kestiler.

Ömer Ezer, 2011-2012 eğitim öğretim yılının bir hafta sonra sona ereceğini belirterek,?"Öğrenciler ve öğretmenlerimiz yoğun bir dönem geçirdi. İsmetpaşa İlköğretim Okulu takdire şayan bir okul. Başarılı çalışmalara imza atıyor. Sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunuyor. Bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum. Kermes hayırlı uğurlu olsun" dedi.
Ezer, ayrıca öğrencilere de tavsiyelerde bulunarak?"Tatilde öğrendiklerini unutmasınlar. Bol bol kitap okumalarını diliyorum" diye konuştu.
Okul Müdürü Arif Önemli ise kermese katkıda bulunan tüm velilere teşekkür etti. Kermes öncesinde okulun halk oyunları ekibi gösteri yaptı.
Hamur işleri, nohutlu pilav, aşure, gözleme, reçel, meyve ve bakliyat ürünlerinin satışa sunulduğu kermes velilerden yoğun ilgi gördü. Kermesten elde edilecek gelirin, okulun belli başlı ihtiyaçları için harcanacağı bildirildi.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.