ÇÖZÜLMEYEN SORUN HAYATINDAN BEZDİRDİ

ÇÖZÜLMEYEN SORUN HAYATINDAN BEZDİRDİ

İstanbul Caddesi?nde apartman yöneticisiyle sorun yaşayan esnaf yetkililerden yardım bekliyor. Üst katındaki dairenin tesisatında problem olduğu için alt katta bulunan dükkânının sürekli su baskınına maruz kaldığını söyleyen esnaf, yöneticinin görevini ihmal ettiğini dile getirdi.

İstanbul Caddesi?nde yıllardır faaliyet gösteren bir esnaf dükkânın su basmasından dertli. Yöneticinin ihmalsizliğinden kaynaklanan nedenlerden dolayı büyük sıkıntılar yaşadığını dile getiren esnaf çalınmadık kapı bırakmadı fakat bir sonuç da elde edemedi.

 

 

?Her seferinde dünya zarara uğruyoruz? diyen esnaf, yöneticinin bu durma neden el atmadığını sorguladı, yetkililerden yardım istedi.

Esnaf , ?Bu binaya geldiğimizden beri hep su basmasıyla ilgili sıkıntılarımız var. Bunu belediyeye söylüyoruz, devlet yetkililerine söylüyoruz bizimle alakalı değil diyorlar. Yöneticiye söylüyoruz ilgisiz lakasız. Her seferinde dünya zarara uğruyoruz. Artık buna dur denmesini istiyoruz. Yetkililer bir el uzatsın bu yönetici bunu neden yapmıyor merak ediyoruz. Mal sahipleriyle alıp veremediğimi var. Mal sahibimiz Almanya?da ilgilenemiyor. Muhatap kimseyi bulamıyoruz. Bundan dolayı yardım istiyoruz? dedi.

Yöneticiye sitemde bulunan esnaf, kendisinin gücü kalmadığını söyledi, su basması nedeniyle ıslanan mallarını çöpe atmak zorunda kaldığını belirtti.

Esnaf, ?Yönetici tamam yapacağım diyor, daha önce yaptım olmadı diyor. Boruları dışarıdan vermişler kırdılar yine olmadı. Uyduruk uyduruk işler yapıyor. Az önce aradım belediyeyi gönderdim yapacaklar diyor. Biz mağduruz. Mallarımız gitti. Kaç defa malları çöpe attık. Yeter artık, benim de bir gücüm var? şeklinde konuştu. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.