YILLARDIR BEKLEMEDE

YILLARDIR BEKLEMEDE

İl Koordinasyon kurulu toplantısında Bolu Dağı aydınlatması yine gündemdeydi. SEDAŞ dağıtım Varlıkları Bölge Müdürü Enver Akar, aydınlatma yapacak alanın meskun mahal olmaması nedeniyle çalışma yapılamadığını ve yatırım programında da olmadığını söyledi.

2017 yılının 2. İl Koordinasyon toplantısı Vali Zülkif Dağlı Başkanlığında yapıldı. Toplantıya, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, bölge müdürleri ve daire müdürleri katıldı.

Toplantının başında kurumların Düzce?de yaptığı yatırımlarla ilgili rakamsal bilgiler veren Vali Zülkif Dağlı, 217 projenin yatırım tutarının 3 milyar 566 milyon lira olduğunu, belediyelerin ise 54 yatırımı olduğunu söyledi.

 

Karayolları 4. Bölge Müdür yardımcısı Rıza Mucukgil Düzce?deki yatırımlarını anlattı,  2017 yılında hedefin 4 kilometre yol yapmak olduğunu bildirdi. Düzce-Yığılca yolunda proje çalışmalarının bittiğini söyleyen Mucukgil, ihale sürecinin devam ettiğini belirtti.

Bolu Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin?in bölgedeki faaliyetleri ve yatırımları anlatması sırasında Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç?ın bir talebi oldu. Kılıç Orman Müdürlüğüne ait atıl bir alanı mesire alanı yapmak istediğini söyleyerek destek istedi.

Toplantıda TEİAŞ Bölge Müdürü İbrahim Bal yatırım ve faaliyetlerini anlatırken Turizm İl Müdürü Özcan Budak bir soru sordu. Budak, Bolu Dağı Karanlık dere bölgesinin aydınlatılması konusunda bir proje olduğunu ancak uzun süre geçmesine rağmen aydınlatmanın yapılmadığını söyledi.

SEDAŞ dağıtım Varlıkları Bölge Müdürü Enver Akar da Bolu Dağı aydınlatma ile ilgili konuşurken, yaşana sorun nedeniyle orta refüjlere aydınlatma dikilemediğini hatırlattı, yönetmeliğe uygun bir alan olarak görülmediğinden çalışma yapılamadığını bildirdi.

Akar, ? Bir proje çalışması yaptık ancak sonuca ulaşamadık. Meskun mahal olmadığı için, SEDAŞ tarafından aydınlatma yönetmeliğine uygun görülmediğinden her hangi bir işlemimiz yok şu anda. Yatırımımızda da değil.? Dedi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.