MİNİKLER GELENEKSEL ŞENLİKTE BULUŞTU

MİNİKLER GELENEKSEL ŞENLİKTE BULUŞTU

Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Anaokulu geleneksel Hayallerim Kağıtta şenliğinin 15.?si gerçekleştirildi. Okul öncesi eğitim kurumlarındaki  öğrencilerin katıldığı şenlikte minikler hayallerini kağıda döktüler.

Mevlana mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Anaokulu?nun geleneksel hale getirdiği Hayallerim Kağıtta Resim Şenliği bugün gerçekleştirildi. Düzenlenen etkinlikte minikler hayallerini yarıştırdı.

Okul bahçesinde kurulan stantlarda  minik öğrenciler hayallerini kağıtlara yansıttı.Velilerin de ilgi gösterdiği şenlikte minikler ablalarının kendileri için hazırladığı gösterileri ilgiyle izledi.

Uygulama Anaokulu öğrencileri minikler için dans gösterileri sergilerken, masal kahramanları kostümlü öğrenciler de ilgi gördü.

Miniklerin hayallerini kağıda dökerek yaptıkları resimlerle girecekleri yarışma sonunda dereceye giren öğrencilere ödülleri önümüzdeki hafta verilecek.

Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Necmi Güneş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı kapsamında şenliğin 15.?sini gerçekleştirdiklerini, böyle bir etkinliğin sadece okulları tarafından yapıldığını söyledi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.