HİZMET KADINLARIN AYAĞINA GELDİ

HİZMET KADINLARIN AYAĞINA GELDİ

Düzce Belediyesi?nin şehrin 3 noktasına kurduğu emzirme kabinlerine girmek isteyen annelere kolaylık sağlandı. Kabinlere girişi sağlayan ve daha önce belediyeden alınan kartlara annelerin daha kolay ulaşabilmesi için stand kuruldu.

Düzce Belediyesi, şehir  merkezinde sokaktaki annelerin bebeklerinin ihtiyaçlarını giderebilmeleri için şehrin 3 noktasına emzirme kabinleri koymuş, geçtiğimiz 8 Mart Dünya kadınlar gününde de kabinlerin açılışını gerçekleştirmişti. Emzirme kabinlerine girişi sağlayan kartları almak için  belediye sosyal yardım işleri müdürlüğüne gitmek zorunda kalan annelere kolaylık sağlandı. Belediye önünde kurulan standta isteyen annelere kabin kartları dağıtıldı.

 

 

Kartlara vatandaşlar büyük ilgi gösterirken, emzirme kabinlerinden memnun olduklarını söyleyerek, ?herkes yararlansın çok güzel bir uygulama? dediler.

Standta çalışmalarla bizzat ilgilenen Sosyal Yardım İşleri Koordinatörü Belediye Meclis üyesi Gönül Asuk, bebek arabalarıyla belediyeye girmeye zorlanan annelere kolaylık sağlamak amacıyla standı kurduklarını söyledi.  

Asuk, ? 8 Mart Dünya kadınlar gününde açtığımız bebek kabinlerimizin kartlarını kurumdan dağıtmaya başlamıştık.Güzel katılım oldu. Ama,  anneler bebekleriyle artık dışarıda onların işlerini biraz daha kolaylaştırmak için, bu noktada kart dağıtımına başladık. Hafta sonu da devam edecek. Ulaşım açıcından da rahat. Bebek arabalarıyla müdürlüğe gelmeleri zor oluyor. Talepler çok iyi. Bugün 60 tane dağıttık. Bu kadar güzel tepki alacağımızı tahmin etmiyorduk. Herkes memnun ayrılıyor. Bu kartlar Türkiye?nin her yerindeki bebek kabinleri için geçerli kartlar.? Derken, yapılan hizmetlerin korunması anlamında da vatandaşlardan istekte bulundu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.