ÇİLİMLİ'DE OKUL ÖNCESİ ŞENLİĞİ

ÇİLİMLİ'DE OKUL ÖNCESİ ŞENLİĞİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Çilimli?de, Çilimli Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çilimli Belediye Başkanlığının katkıları ile ilçe genelinde ki tüm anaokullarında ?Çilimli Okul Öncesi Şenliği? düzenlendi.

Okul öncesi eğitimin yaygınlaşması ve gelişmesi amacıyla hayata geçirilen ?Çilimli Okul Öncesi Şenliği? projesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri ile birleştirilerek ilçe genelinde tüm anaokulu ve ilköğretim okullarında hayata geçirildi.

Çilimli Kaymakamlığı, Çilimli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çilimli Belediye Başkanlığının ortaklaşa düzenlediği proje ilçe genelinde tüm okullarda hayata geçirildi.

Çilimli Okul Öncesi Şenliği?nin amacı öğrencilere milli benlik duygusu aşılamak ve geçmişe karşı ilgi uyandırmak olmanın dışında okul öncesi eğitimin gelişmesine ve yaygınlaşmasına katkı sağlamak, anne babalar ile toplumun dikkatini çekmek ve farkındalık oluşturmak.

Proje kapsamında okullar da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri düzenlenirken, animatörlerin çocuklar için hazırladığı etkinlikler de gün boyu sahne aldı.

Etkinliklerde geleneksel hale gelen çuval yarışması, balon patlatma, halat çekme gibi oyunların dışında birçok yarışma ve piyeste oynandı.

İlçe halkı düzenlenen etkinliklerden oldukça memnun kalırken, çocuklar ise gün boyu gönüllerinden geldiği gibi eğlendi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.